Peticija za smenu-Mirko Maljkovic-iz firme IGB Automotive Indjija
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za smenu-Mirko Maljkovic-iz firme IGB Automotive Indjija
Boki_Pravda |
#26 Re: Hvala vam gospodine Hilmer2015-05-12 00:46Hvala vama na razumevanju,ja vas licno pozdravljam,mnogo postujem i cenim kao i svi ostali ovde u Indjiji-Srbiji. VI ste uvek ovde dobrodosli kod nas.Ali vas molim da shvatite celu situaciju zato je i napravljena ova javna Peticija da osobe koje nisu dobro radile svoj posao u IGB-u Indjija budu smenjene i postave se prave i iskrene osobe koje ce ove ljude voditi u najboljem svetlu i dati puno pozitivne energije.Sve ce ici u najboljem redu,verujem u cak i bolje rezultate sto se tice rada ubuduce.To su svi dobri ljudi/radnici kako u proizvodnji tako i montazi koji su spremni da sa vama dalje i uvek saradjuju. Pozdravljam vas srdacno.
|
Gost |
#272015-05-12 11:33Ja sam radnica Igb firme ono sto pisem je neophodno ali i najiskrenije moje misljenje.Sto se tice Mirka,Mladena,Dalibora,Slavise nemam ama bas nikakvo misljenje,to jest jako lose.jer su svi oni zajedno udruzeni uticali na ovu situaciju u firmi IGB.Znaci sve ono sto netreba i nevalja su uradili i treba da ih je sramota,otimali su mi i od mene i moje dece novac koji sam posteno zaradila uskratili su nam mnogo toga novcano,i drugim zenama isto su uzimali,otimali od njihove dece..Neka vam sve to ali doci ce sve na svoje.Napolje sa takvim ljudima. |
AS |
#29 Re: Re:2015-05-12 14:32Naravno da sam spremna. Bivsa radnica IGB ANDJELKA JOVANOVIC. |
Boki_Pravda |
#30 Re:Napred Andjelka,tako je...2015-05-12 20:06Napred,Andjelka!Polako ce istina stici na velika vrata IGB-a.Imas podrsku moju i nasu. |
Gost |
#312015-05-12 23:51Mirko Maljkovicu dobio si zauvek losu etiketu ovde u Indjiji koja ce te svuda pratiti.I neka zasluzio si,ne samo ti vec i tvoji puleni! Tornjaj se i ti i ostali u kancelariji napolje,Mladen,Dalibor,Rogic i tvoji drugari. |
Gost |
#32 Re: Re: Hvala vam gospodine Hilmer2015-05-13 15:37#26: Boki_Pravda - Re: Hvala vam gospodine Hilmer Hallo Boki, Bitte schicken Sie mir einige Ihrer Kontakt. Email oder Telefon, um über das weitere Vorgehen einig.
Mit freundlichen Grüßen |
Boki_Pravda |
#33 Re: Re: Re: Hvala vam gospodine Hilmer2015-05-13 16:38#32: - Re: Re: Hvala vam gospodine Hilmer
Poštovani gosp.Hilmer, ako želite da uspostavite kontakt sa mnom, zamolio bih vas da preko mog EMail-a u polju_ Kontaktirajte Autora Peticije_, ostavite vaš broj Mobilnog telefona iz Nemačke i vašu ličnu nemačku email adresu.Kako bih bio siguran da ste to vi ,ako utvrdimo da jeste ,naravno odmah stupam u kontakt sa vama. s poštovanjem, Boki_Pravda. |
Hahaha |
#34 Ne mogu da verujem.2015-05-13 16:55Kakve gluposti ovde procitah, pa vi koji ovo pisete ste ispada najmanje obrazovani! Na stranu to sve sto pisete, da li je tacno, ili ne, ali to je privatna firma! Kakve veze imaju peticije24 sa unutrasnjim stvarima privatnih firmi, hahah :)
Nasmejali ste me, da imate mozga, pravdu bi trazili kod nadleznih iz vase firme, tjst pisanjem mail-a IGB-u u Nemackoj, sa tacnim objasnjenjem stvari koje su se desavale ili se desavaju.
Cudan narod, zato i jeste malo placen, malo i zna :) |
Gost |
#35 Re: Ne mogu da verujem.2015-05-13 18:04#34: Hahaha - Ne mogu da verujem. Niste upućeni u problem,tako da mislimo da namate potrebe za komentarom. Nemačka firma jeste ali naši prevaranti su na funkciji.A vreme čini svoje i dolazi sve na svoje gde treba.Itekako ova peticija je dobrodošla čuće se o njoj na veliko uskoro!A i Nemci će čuti naravno.Ne brinite se.Verovaćete u ovu peticiju! |
Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)
2015-05-13 21:57- Date of removal: 2015-05-13
- Razlog uklanjanja: ne prikladan sadrzaj
Gost |
#37 Re:2015-05-13 21:59mozda je tebi zao sto ti nisi prosla kroz taj krevet jadnice |
Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)
2015-05-13 22:02- Date of removal: 2015-05-13
- Razlog uklanjanja: uvredljiv sadrzaj
Gost |
#392015-05-14 12:08Zato sto sam radila u IGB-u od samog osnivanja pa sve do aprila prosle godine i upoznata sam sa svim nepravednim stvarima koje su se desavale zaposlenima.Nadam se da ce ova peticija postici svoj cilj. |
Gost |
#40 Radnica2015-05-15 14:44Radim jako dugo u firmi IGB svaki dan trpim veliko poniženje nemam prava glas ako se požalim rukovodstvo na to neobraća pažnju samo ako je u korist njima a za radnika ništa radniku samo otimaju treba ih sve zameniti Mirka, Dalibora to su desne ruke bivšeg direktora Nebojše. Dosta su oni uzimali pare da zaposle ali nemože da se zaposli onaj koji nema pare i snjima vezu. Ovo sve ne vredi puno što ja komentarišem najbolje bi bilo dostaviti nemcu istinu. |
Boki_Pravda |
#41 Re: Radnica2015-05-15 14:46bice prosledjeno naravno.pozdrav za vas. |
Gost |
#42 Re: Re:2015-05-15 20:32sto seljacino uklanjas komentare |
Boki_Pravda |
#43 Re: Re: Re:2015-05-16 10:03svaka psovka ili vredjanje ucesnika Peticije bice automatski obrisano od strane Administratora! |
Gost |
#442015-05-16 14:22Zdravo bas tako i treba neka svi cuju i znaju volela bih da procitam neki clanak u novinama ili TV-u o ovim ljudima prevarantima.Nemoze vas vise ni reka Dunav sprati sta ste sve radili ovih godina.Nema nikakvog izgovora niti opravdavanja i izvlacenja vise nego samo kapija vas ceka od firme igb u indjiji.Ja i moje sve koleginice jedva cekamo taj dan verujte nam na rec NAPOLJEEE |
Zaposlen u IGB |
#45 ,,Psi laju karavni prolaze"2015-05-17 10:12Kao radnik IGB-a i moje okruzenje radnica koji posteno zardajujemo , zelim da se ogradimo od ovih carsiskih prica ! Pozivam i sve ostale koji se ne slazu sa procitanim na ovoj peticiji da ostave komentar ... ,,Mržnju nikada ne zaustavlja mržnja, mržnju zaustavlja ljubav"! |
Radnice IGB |
#46 Re: ,,Psi laju karavni prolaze"2015-05-17 11:16#45: Zaposlen u IGB - ,,Psi laju karavni prolaze" Mozda si u istom timu sa njima zajedno,takve price ne prolaze ovde na ovoj peticiji. Ne radi se ovde mrznji ili pricama,VEC O ISTINI sta su nam sve uradili do sada.A ti budi u toj grupi i pod nagovorom necijim pisi komentar.NE VREDI ti nista,ovo tema odlazi jos dublje i dalje. |
Gost |
#472015-05-17 12:05Morala sam se ukljuciti u ovu pricu i dam glas za smene. procitala sam upravo jedan komentar pa da i odgovorim aman ljudi,zene pa da li je vama(nama) jasno da smo mi kao kolektiv IGB trebali da imamo odavno vece plate setite se pocetka kako je bilo imali smo vece plate!da li smo svesni svi koliko para nam je uzeto na skartovima i te pare otisle u dzepove drugih.o cemu pricati uopste sa mnogo strana i mnogo godina smo osteceni materijalno!Ti isti pojedinci su se obogatili preko nasih ledja a sta smo mi ispali???nemojmo i dalje cutati isterajmo sada sve do kraja.ove nase komentare ce kad tad cuti i gazda u nemackoj.treba glasati. |
Gost |
#48 Re: Re: ,,Psi laju karavni prolaze"2015-05-17 12:12#46: Radnice IGB - Re: ,,Psi laju karavni prolaze" Vidim da je problem ako se iznese drugacije misljenje od onoga sto je ovde u peticiji zastupljeno . ISTINA iz ugla vasih predrasuda ili ...? |
Boki_Pravda |
#49 Re:2015-05-17 13:25Postovanje i hvala na vasem iskrenom izlaganju ja vam garantujem i tvrdim da ce Nemac gosp.Hilmer o svemu ovome saznati i procitati sve vase poruke ovde.Dajem vam rec i vama, svim ostalim osobama koji su potpisali peticije i koji ce ubuduce da potpisu i iskazu svoja iskrena misljenja o ovoj nepravdi. Pozdrav za sve vas. |
Gost |
#502015-05-17 17:50Da nam se vrati sve sto su nam uzeli, a uzeli su nam mnogo. zato lopovi napolje! |
|
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Ne koncertu Ace Lukasa u Tvrđavi – Sačuvajmo spomenik kulture
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Ukinimo putarinu Kovilj-Novi Sad -STOP DISKRIMINACIJI
740 Kreirano: 2025-07-15
Zabrana ulaska Jelene Karleuše u BiH zbog uvreda žrtvama genocida u Srebrenici"
705 Kreirano: 2025-07-11
PROTIV SPOMENIKA DRAŽI MIHAILOVIĆU
4244 Kreirano: 2025-06-24
Peticija za zaustavljanje radova na gradilištu investitora “Mili Company” u Pljevljima
417 Kreirano: 2025-07-06
Sačuvajmo “Pionirski grad” - naš vrtić u šumi!
2403 Kreirano: 2025-06-12
Zaustavimo trovanje pepelom – Zaštitimo sela u okolini termoelektrane!
239 Kreirano: 2025-07-08
Beneficirani radni staž za zaposlene u predškolskim ustanovama
209 Kreirano: 2024-10-03
Izgradnju sprava za vezbanje na otvorenom
69 Kreirano: 2025-07-13
Peticija za unapređenje prava osoba obolelih od celijakije u Republici Srbiji na sigurnu bezglutensku ishranu
1904 Kreirano: 2025-05-27
ПРАВДА ЗА НИНУ — Петиција за покретање поступка против дежурне докторке и медицинског особља Дечијег одељења ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци
1251 Kreirano: 2025-06-29
Nešin zakon - Za svako dete koje ne sme biti samo broj
851 Kreirano: 2025-06-18
ZATVARANJE AVENIJE MB
2844 Kreirano: 2025-02-16
Ukinuti odluku o poreskim zonama u opštini Novi Bečej, jer je neosnovana i vratiti stare zone, kao i ostavka Milenka Garcev predsednika SO Novi Becej
336 Kreirano: 2025-05-13
Петиција за смену Загорке Доловац
309 Kreirano: 2025-06-26
Peticija za uklanjanje biste Dragana Markovića Palme iz parka Aračlijski potok na Đurđevom brdu.
14 Kreirano: 2025-07-12
ПЕТИЦИЈУ ЗА ИЗГРАДЊУ СЕКУНДАРНЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ДЕЛУ НАСЕЉА БАТАЈНИЦА
171 Kreirano: 2025-07-06
DA SE NE PONOVI 6.OKTOBAR !
11 Kreirano: 2025-07-09
"Za dostupan prolaz svima – adaptacija podzemnog prolaza na železničkoj stanici Batajnica"
9 Kreirano: 2025-07-15
Stop nasilju profesora Lazara Stijaka nad studentima Medicinskog fakulteta!
8595 Kreirano: 2025-06-12
Manifest Nove Srbije 2025
6 Kreirano: 2025-07-13