Pismo podrške Moniki Brukner
Re:
Natasa Vukmirovic (udruzenje Ljudi za zivotinje i udruzenje Link) i Milica Rankovic (udruzenje Fenix).
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Hate speech
Kao podrska Moniki Brukner i svim zivotinjama kojima bezuslovno i sa ljubavlju pomaze zena velikog srca, potpisujem peticiju. Takodje i sama odgovorno drzim nemackog ovcara i macku koji su veliki prijatelji.
?
Ona ih steriliše i stavlja u azil, a ovi u iz azila ne koriste pare za hranu nego za sebe pa puštaju životinje po gradovima i šumama. To nije rešenje. Svaki pas treba da bude čipovan, nikako slobodan na ulici. Čim je na ulici znači da je ničiji ša u azil. Ako se nađe vlasnik tog psa, kazna! Onda više neće biti ni lutalica ni "dobrih" ljudi koji drže životinje dok im odgovara.
Ja bih samo voleo da znam po kom osnovu je ta gnjida od osobe prijavila gospođu Moniku. Da nije možda ova plemenita osoba radila nešto mimo zakona? Ovo je još jedan u nizu pokazatelja kakav smo mi narod. Podli, ljubomorni, i zajedljivi. Zabijamo nož u ledja ljudima koji rade u korist svih nas, a onima koji nam rade o glavi ćutimo. Jedna atomska bomba je ono što mi zaslužujemo!
privatno
apsolutno nemam pojma,šta se desilo,ali poznajem rad g-dje Brukner.Šta god,da je u pitanju,verujem,da je čista laž i blaćenje.Gospodjo Brukner,hvala Vam.
Ali ona treba da zna koliko nas ima koji poštujemo njen rad i doprinos ovom društvu. Treba da zna da mi želimo da ostane sa nama. Treba da zna da smo uz nju. Monika mi smo uz Vas.
Reason for the removal: hate speech
Pozdrav
| This discussion has been closed. |