Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god
Dusa mala napacena,srce mi se cepa ceo dan.,pocivaj u miru negde daleko od ovog jadnog i bednog sveta punog zla
Nema načina komentarisati ovoliko ljudsko zlodelo... Iz trenutka u trenutak jasno je da su ovo mogla učiniti i maloletna deca, a to govori da je čovečanstvo ušlo u svoju poslednju fazu medjusobnog istrebljenja. Deca su to učinili sigurna sam jer su to deca roditelja koji od njih nisu napravili ljude već osione i bahate zlostavljače,kojima je jedina zabava izivljavanje nad bespomoćnim zivotinjama. pogledajte oko sebe i videćete svoju i tuđu decu koja to svakodnevno čine a niko ih ne zaustavlja. danas je to pas,a sutra drug. Zašto ste radjali decu ako ih niste odgojili da budu ljudi!? kome je potrebna generacija takvih zločinaca i ubica??? ovo društvo kao da neguje samo to! pa gde su roditelji dece koja su na zalost u manjini i ne pripadaju hordi bezosećajnih maloletnika da podignu glas ovakvoj crnoj hronici... zalosno je,zalim sve koji imaju potomstvo jer ne vidim sta su im u amanet ostavili kada su podigli duhovno i moralno hendikepirane spodobe. uzas!!!
Zato sto mora da prestane to izivljavanje ,zivotinje nam veruju ,i bolje su od ljudi! Strasno je sta monstrumi rade i prodju nekaznjeno!
A nažalost sumnjam da će naši "dragi" panduri išta uraditi jer ih baš zabole.
Najiskrenije molim sudstvo da pocne vec jednom da radi svoj posao I da postuje zakone o zastiti zivotinja! Ovaj pas je zlostavljen patio isto kao I bilo koji covek da Se neko nad njim Na isti nacin izivljavao! Zasto Se zanemaruju zivotinje u Srbiji? Zasto ubice I zlostavljaci ne odgovaraju pred zakonom I onda kada postoje apsolutni dokazi o zlocinu? Zasto vas placamo vas drzavne sluzbe, da zatvarate oci pred ubicama? Sramota! Pokrenite Se vec jednom iz vasih udobnih fotelja I radite svoj posao! SRAM vas bilo!
| This discussion has been closed. |
U kakvom mi to svetu zivimo kada se ovako nesto desava I dopusta
Prestupnike treba kazniti I staviti kao primer drugima
Svugde u svetu se ovako nesto ostro kaznjava