Majci troje dece plata iz budzeta
Mi to zasluzujemo !
Re: Zasto?
Postovana gospodjo,
I ja sam majka dvoje dece i kako znam da je tesko odgajati dvoje dece (ne mislim finansijski). Smatram da su majke koje imaju troje i vise dece veoma hrabre i pozrtvovane jer troje dece treba vaspitati, brinuti o njima, plakati za svaki njihov problem ili ne daj boze kada se razbole. Ukoliko ste PRAVA majka, znate da je tesko brinuti o dvoje dece a tek o vise. I opet kazem, ne mislim na finansije. Novac dodje i ode, a deca rastu i sutradan od njih vise, bar ce Vam jedno doneti casu vode. Deca su nada i buducnost nasa i zasto da ne radjamo vise. Drzava je priustila sebi da nam naplacuje i vazduh koji disemo i zasto onda majke HEROJI ne bi trazile pomoc. Da ste vernik i da verujete u Boga, ne biste davali ovako ogranicen komentar. Ali i sama sam imala prilike da upoznam majke koje su decu rodile da bi svet video ili da bi zadrzale muza, a malo je onih koje su se usudile na vise dece. Podrzavam apsolutno. Samo napred. A gospodja, ne verujem da uopste ima dece, jer da ima - razumela bi. Ovako NEMA, ili ih je samo rodila pa ih cuvaju dede i babe, pa ne zna kako je tesko imati dvoje dece i da treba podrzati HRABRE majke troje i vise dece. Zato gospodjo izbrisite ovo MAJKA.
Ko vas je terao?!
Pun mi je endrek takvih koji se kote bez ikakve osnove ! Stancujete tu decu pa posle kuku meni kuku tebi....Svi znaju da rade to sto vi radite ....nekontrolisano razmnozavanje kao zivotinje!!!! Posle vam se deca biju za metar zemlje koji imate i posle nemamo normalne rodbinske odnose.....pa kako da imate .....ne razmisljate o toj deci nego se istresete i to je to a posle od drzave trazite da vam da za vasu je*acinu!!!!!!! Sramota!
This comment has been removed by the person who wrote it.
DAJTE HUMANISTICKI ZAKON , PRESTANITE DA GOVORITE KAKO DRZAVA NEMA NOVAC ZA HUMANISTICKE ZAKONE,,,,,jer tako radite protiv sopstvenog naroda, ako neda evropa, trazite od ENGLEZA ODOBRENJE I OD RUSA
mnogi danas ne ulaze u brak i nece porodicu zbog toga sto nemaju stalan posao, ili je plata premala.....bilo bi lepo da su ljudi zaposleni sa platama dostojne coveka i tada niko ne bi trazio pomoc od drzave.....peticiju potpisujem u ime svih zena koje znaju koliko je tesko sa minimalcem u Srbiji negovati i jedno dete, u ime svih majki koje za vecinu stvari koje dete trazi kaze: NEMAM jer nemamo svi iste plate i standard. Sit gladnom ne veruje, bilo i bice
| This discussion has been closed. |