Majci troje dece plata iz budzeta
Re: Re: Re: Zasto?
ja i nisam majka,ali bravo za odgovor..deca su divna bica koji su smisao zivota..braca,sestre,nesebicna ljubav..ljudi se ustrucavaju jer se plase..koliko je jedinaca i jedinica ,sve vise..to je tuzno jako..ne podariti brata ili sestru jer se plasis finasijske situacije..tuzno jako..
Re:
Svaka čast.Suprug i ja smo hteli troje dece, ali zbog ne sigurnosti ili ti ne stabilnosti životnih uslova,u ovoj državi,na žalost ostali na dvoje.Neka su nam živa i zdrava...kao sva deca SVETA!!!DECE NIKAD DOSTA!!!"DECA SU UKRAS SVETA"
Re: Zasto?
Apsolutno se slazem sa vama. Ja sam majka.Svoju decu sam ostavljala na cuvanje bakama, dadiljama. ..od njihovog 4 meseca. Jer je zakon takav u Svajcarskoj. A u Srbiji se vuku 2 godine na bolovanje po detetu I jos traze neku platu? ?? Halooooo? ?? Kako Vas nije sramota? Nije vas drzava primorala da radjate decu ako niste sposobni da ih izdrzavate. SRAMOTA
Re: Re: Re: Zasto?
Takodje imam dve diplome, majka jednog deteta, rodila bih i vise da je bilo nekih drugih mogucnosti, a i materijalnih, takodje bez posla, a mislim da treba podrzati svaku zenu koja ima decu a ne radi. Cemu prica o tome da natalitet opada a oko toga da li treba dati pomoc majkama koje su radile ili nisu radile, ili iz ne znam kojeg razloga da li treba ili ne treba dati pomoc, da se stalno vodi polemika???!!!
| This discussion has been closed. |