Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Cigani!
Picke zabranite ovaj prijemni voleo bi da vidim ministra prosvete da ga uradi!
Re:
#4: 3. - I POSLE PRICAJU KAKO NEMAMO OBRAZOVANU DECU PA SVE ZBOG NJIH
Re: Re: Me
Ponovite test!!!
Zadaci PRETESKI!!!!
Zaista bih volela da vidim ministra da radi ove zadatke! Nisu normalni!!!
Ukidanje poena sa republickih takmicenja ,50 poena za cetvorogodisnju skolu,5 poena iz svakog testa da bi imao prednost u upis.
Sta jos?
Isla sam redovno na pripreme, ali geometriju smo najmanje radili. I nisam imala vremena da podebljam pola hemijskom, pritom sam vukovac. Hajde, nema ponavljanja, ali makar smanjite kriterijume!!!!!!!
Zato sto su testovi preteski i ne moguce je da se sve uradi i zbog toga imamo malo bodova.
Zadaci su stvarno bili teski a i bilo je bas malo iz osnovnog nivoa ...
necu da vredjam, ali jel ovo bilo takmicenje ili mala matura?
Re: Me
#31: - Me AJDE NE GUBI SE SAD SI TI JEDINI/NA KOJI/A SE PRAVI PAMETNA I KAZE KAKO NIJE BILO TESKO.. DA JESTE BILO JE TAKO DA NE SERI KAKO MISLIS DA NEKO KO IMA DVA IZ MATEMATIKE URADI BILO STA ODATLE STA URADICE PRVI I SEDMI I TO JE TO?
Zadatke nisu znali ni najbolji ucenici da urade,sta dalje da pricamo,dala sam roditeljima zadatke nisu znali....Smanjite kritetijum jer cemo ovakoo svi upisati slabe skole,stoo mislim da nikome ne odgovaraa
Smatram da su vecina zadataka takmicarski tipovi koje 80% ne moze resiti ili zahtevaju mnogo vremena za razmisljanje, a to vreme nas kosta ako zelimo da se posvetimo i ostalim zadacima. Mnogi koji su imali visoke, a i oni koji su imali nesto nize ciljeve ostali su osteceni. Molimo vas da preduzmete bilo kakve mere, da bi sto vise maturanata upisalo zeljene skole.
| This discussion has been closed. |