ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМА ПО ПИТАЊУ ЕУ ИНТЕГРАЦИЈА
Naj veci neprijatelji Srbskoga naroda. (smradovi)
za savez sa bratskom Rusijom
Smatram, da nam EU nece doneti nista dobro,
a ucenjuju nas godinama i piju krv celoj Stbiji, na slamcicu!
Mi smo bogata zemlja, samo nam treba pravo rukovodstvo i dobar plan i program, za oporavak!
O svakom,za drzavu i njen narod, vaznom pitanju,mora da se izjasni ceo njen narod!
Pa samo zato sto ste pitali. Pa gde je Srbija nego na evropskom kontinentu!?!
Prema tome, "mi smo tu" !
ZA RODINU !!!
Kod nas stranci kupuju zemlju a najvise ih interesuju bogatstva. Narod nikako. Imaju ih dovoljno.Probajte da kupite zemlju u CH ili u Nemackoj. To moze samo u zakup na maksimum 99 godina.
Moje Pravo je da dam moj licni stav o EU ili o bilo cemu.Nikada nisam trazio nista od drzave i nemam nikakve otvorene racune duga.Ali mnogo je volim jer mi je srce tamo.Potrudicu se cim pre da se tamo i vratim.Nisam od onih koji se biju u grudi da su veliki Srbi a kad treba, nigde ih nema.
Не желим у Европу која нам је држала санкције, Европу која нас је бомбардовала и отела КиМ, Европу којом управљају дивљаци из Америке, Европу у којој се деградира породица а велича девијација и изопаченост! Не, не желим у такву Европу ни под којим условом!
| This discussion has been closed. |
Subjekt
Podržavam ovu peticiju potpuno, bez rezerve, jer, smatram vreme je da se krene u promenu smera od Evropske unije ka Evroazijskoj uniji, zato što tom svetu prirodno pripadamo!!!