Sprečavanje usvajanje deteta u porodicu u instranstvu
Da smo pravi ljudi ,posle ovakve stravicne informacije,bar bi 2.000.000 ljudi stajalo pred vladom i trazilo da se ova strasna nepravda ispravi.
Ovo je strasno,licno poznajem majku i dete,do skoro sam mislila da mu je to rodjena majka...to je takva ljubav medju njima,da se recima nemoze opisati,treba videti...ja sam odusevljena njenoj brizi prema detetu,ona je njegova MAJKA,zato ljudi,Zrenjanine,Srbijo,ne dozvolite da se ovakve stvari desavaju,ne lomite tudja srca,negazite po njihovoj dusi,jer za ovakve stvari treba da vas je SRAMOTA,
Ovo je farsa jedne hraniteljke kojoj nije interes doticnog deteta vec sopstveni!
Ja isto mislim da je u pitanju farsa ove hraniteljke, koja je dobro upoznata sa procedurom
O kakvom kriminalu, ovo je glupost jedne hraniteljke koja pravi licnu promociju na jednom detetu! Ljudi osvestite se! MOLIM DOTICNU DA NE BRISE KOMENTARE KOJI NISU U NJENOM INTERESU
Re: Re:
Pohapsiti sve iz Centra za socijalni rad,po svim gradovima Srbije.Korumpirna banda,manipulatori sa decom
Re:
Nemojte lupati gluposti,i gde ce vam dusa posle ovakvih komentara,ako mozete pomozitea ako ne produzite dalje
Zasto detetu nije nadjena porodica iz nase zemlje,da budu usvojitelji?Zasto se dugo cekalo na usvojenje?Zasto je dete toliko dugo u hraniteljskoj porodici?Za ovo je odgovoran Centar za socijalni rad.Oni su korumpirani sluzbenici,nacelnici....Sve rade na stetu napustene dece.Krivicna odgovornost za sve za poslene u Centru za socijalni rad i Ministarsvu za socijalna pitanja
Bela kuga će da nam zatre Srbe, a ovo malo dece sto imamo, daju strancima.
Taj, koji je ovo odobrio, ili nema trunku mozga, ili je dobio mito. Iz oba razloga treba ga kazniti (linčovati, ako mene pitate).
| This discussion has been closed. |