ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ

ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ / Saopštenja / Подношење Захтева за враћање задржаног дела пензије и уверења о исплати пензије од 1.11.2014. године / Komentari

Gost

2017-12-10 15:10

Braavo!
Izašao je obrazac u"Penzinu" i već sam predala u PIO.
Svoje ne damo, tuđe nećemo!
SLOŽNO PENZIONERI, MI SMO SNAGA!

Gost

2017-12-10 15:24

Ono što je izjavio ministar finansija Vujović u vezi penzija je ustvari izjava da su penzije socijalna kategorija a možda ima i nameru da ih svede u te okvire. Treba masovno, pa i tužbama, suprotstaviti se tome. Ne treba nama njegova milostinja. Svi smo mi svoje penzije zaradili. Sada rade na nekoj izmeni zakona o PIO i ko zna šta nam spremaju.

Gost

2017-12-10 16:24

Ja nisam član penzionera vojnih lica zato neću da podpišm ovaj dokumenat. Ne treba praviti razlike između penzionera Svi smo u nevolji.
Velja

#4 Da se vrnu nazad penzije

2018-04-01 16:57

Drzavne vlasti u Srbiji  na racun penzionera zele da poprave lose ekonomsko stanje koje su ustvari doneli njeni politicari bez razlike u kojoj stranci pripadaju i tu su nasli penzioni fond zaboravljajuci da su penzioneri ustvari izgradili i izneli na svojim ledjima ovu drzavu. Problem je kada dodje glasanje  penzioneri uglavnom glasaju za stranke koje podrzavaju smanjenje penzija.

Savetovao bi drzavi da penzije ostavi na starom tj. da se i one nesto povecaju srazmerno na sadsnju infliaciju,a da drzava Srbija tj. njeni celnici  probuse dvr rupe na metalne novcice  i tako ih prodaju kao dugmice da nadoknade  "gubitak" na povracaj penzije na normalu. I svakako sa takvim dugmicima drzava ce da se obogati!