Peticija za zabranu petardi!!!
Petarde su za retarde.Zašto se nijedna Nova Godina ne može proslaviti u miru??
stop petardama!!
Možete da se veselite uz muziku,ili na hiljade drugih načina,A NE PETARDAMA .!!!!!!!!.
malo li je pucanja svih ovih godina?????
Зар је нормалном човеку потребно коментарисати или објашњавати овако нешто?
Potpisala sam peticiju, još kad bi peticija dospela u oči javnosti-utoliko bolje! Živim za taj dan kada će petarde biti potpuno zabranjene, čim vidim balavurdije da koriste nedozvoljena sredstva-dođe mi da im lupim 10 vaspitnih šamarčina i da očerupam njihove roditelje što ne otvaraju oči pred problemom! Nova Godina je nešto mnogo čarobno i divno i umesto da deca uživaju u čarima zime (sneg, ukrasi za jelku, pokloni, whatever...), ponašaju se veoma primitivno i ne znam kako takvo ponašanje roditelji odobravaju, bruka i sramota! A da ne govorim da oko 5000 životinja godišnje umre od srčanog udara-svaki komentar je suvišan! Postoje mnogo bolji i lepši načini za proslavu praznika...
Nije bilo dosta ratne bubetane?
Nema dosta ozljeda uslijed nestručnog rukovanja pirotehnikom?
Smeta ljudima, a još više životinjama.
Ja
Imam 30 godina i potpuno razumem - petarde su mi detinjaste, ali Nova godina nije sahrana. Pucam iz pistolja, mada ISKLJUCIVO corke.
Isto je kao i neodgovorno pucanje iz vatrenog oružja na "veseljima".
Upotrebu Petarde smatram RETARDIRANIM NACINOM zlostavljanja SVIH ZIVIH BICA. Posebno, prema deci onih koji im u ruke daju napravu zbog koje ostaju invalidi, zlostavljanje pasa i macaka ranjavanjem i ubijanjem tim istim petardama. PITAM SE SAMO, ZAR JE MOGUCE DA NIKOM NIJE STALO DA SE POCINIOCI KAZNE OD STRANE DRZAVE?
Oduvek sam se grozila primitivaca koji bacaju nekontrolisano petarde I pitala se kada ce neka normalna Vlada da zaustavi ovo ludilo I paganizam...pre neki Dan citam kako su neki monstrumi ubacilu petardu PSU u uvo....uzasnula sam se ...oko nas setaju nekontrolisani zlotvori...dati nekom takvom petardu u ruke je isto kao da ste mu dali najopasnije oruzje! Ko ima prava da ugrozava ljude i neduzne zivotinje!!!
| This discussion has been closed. |