Peticija protiv oduzimanja dece porodici Trifunovic iz Valjeva
Zasto bi uzeli decu od roditelja? Zar ne mislite kako se oni osecaju ? Bolje roditeljima dajte pare da sve srede nego da ih saljete u hraniteljsku porodicu. Kako bi se Vi osecali da ne zivite sa roditeljima, i da nema prave majcinske ljubavi?
PS: Postoji i "Radna akcija". Zasto ne bi mogli i njima da pomognu ?
Re:
Da su oni majke i ocevi, oni bi imali bar trun emocija, kao i resenje.Nije im se otac dece obrartio zato sto je zaludan, vec u krajnjoj nuzdi, nadajuci se da jos u voj zemlji, gradu, oni koji sede u tim institucijama, nesto i rade pozitivno. Grdno se prevario - oni samo sede i kroje planove kako da zarade tudjom mukom, a uz to prikriju svoje mrlje.
Re: Re:
Samo hoce da zarade na deci. Ja sam djak Prve skole, i vidjao sam ovu devojcicu sto je peti razred, nista joj ne fali, sve ima. I decko sto radi kod nas u skoli, mnogo je dobar. Nadam se da ce deca ostati uz njega!
Re:
Ako im ne posalju radnu akciju, Trebalo bi da se organizuje neka humanitarna akcija za pomoc ovoj porodici.
Ne mogu da verujem kakvih ljudi ima.. !
Kako ih nije sramota umesto da im pomognu da srede stan,da obezbede roditeljima posao da izdržavaju svoju decu pošteno oni im stvaraju probleme i traume da li su oni svesni šta znači odvojiti dete od roditelja,nisu ih oni nosili pet puta po devet meseci u svojoj utrobi.još jednom sram da ih bude umesto da ih nagrade što imaju petoro dece to je premija za našu propalu srbiju oni ih kažnjavaju.Pomozite nedajte decu mesto im je sa svojim roditeljima!
Re:
pa i toj porodici da su dali 30000 po detetu bilo bih i njima lepo
| This discussion has been closed. |