Podrska Sasku
Jedino da kazem da zivimo u jednom nesigurnom okruzenju gde ne znas sta nas ceka svakog trenutka, i da moras, na zalost, da se sam izboris za svoj opstanak u zivotu, i za svoju porodicu. To je velika tragedija za obe porodice sto se desilo, ali covek je morao nazalost da reaguje onako kako je reagovao. I treba ga osloboditi, mada on nikada vise nece biti slobodan, jer ce nositi teret da je oduzeo jedan mladi zivot, bez obzira na okolnosti koje su do toga dovele.
Re:
A Sasko po tebi nema pravo na zastitu svog zivota,porodice i privatne svojine?Nije ga u njegovoj kuci izbo vec u svojoj u koju mu je upao tako sto je vec pocinio jedno krivicno delo!!!
izmena zakona o privatnoj svojini,smanjila bi drasticno ovaj vid kriminala,pa bi posteni ljudi mogli mirno da spavaju,sloboda za domacina koji je branio svoju familiju i svoj posed
Re:
Potpisivanje peticije za "slobodu" nekog ko je u pritvoru, nekog lica koje je drugo lice lisilo zivota? Ma dajte, molim vas! Neki ovde su vec objasnili stvari. Ovaj gospodin ce morati da dokaze svoju nevinost na sudu jer je to jedino mesto u ovom trenutku za rasprave i utvrdjivanje istine. Samo na osnovu cinjenica. Verujte nasim zakonima i pravosudnim organima! Ako su vas ovako savetovali advokati, da ovo radite, to bas i nije dobro.
Re:
ni ime nemas prijatelju "different" ....znaci ti podrzavas kriminal!!!! Da li Sasko, njegova zena i dete imaju pravo na zivot???? mozda je trebalo da pusti tog majmuna Vladu da ih sve ubije...kakvu bi onda presudu ti dao Vladi???? Srasno me zanima tvoj "patriotski" odgovor
jelena ristic iz kanade
Re: PODRSKA SASKU /#2585
SVAKA CAST COVEKU KOJI JE OVO NAPISAO....VELIKI POZDRAV OD JELENE IZ KANADE
PODRSKA ZA SASKA!!!!!!!!!!!
Re: Re:
U pravosudju postoji presumpcija nevinosti. Znaci: svako je nevin, a krivica se dokazuje. A posto ti i takvi kao ti i to shvatate izopaceno, kazes da treba nevinost da se dokazuje. Znaci sve naopacke. E pa, ja tebi kao otac, suprug, porodican covek i pravnik, veoma emotivno odgovaram: Dabogda Ti morao svoju nevinost da dokazujes u ovakvom slucaju.
Svaki covek, kao i cela drzava, moraju da shvate da su kuca i porodica svetinja i da nema te sile protiv koje ne treba da se brane, i da nema tog nacina koji je "prejak" u odbrani porodice.
| This discussion has been closed. |
Molimo se za Saska