НАРОДНА ПЕТИЦИЈА против испоруке Шешеља Хашком трибуналу!
Доктор Воислав Шешель - выдающийся государственный деятель, который своим героическим подвигом отстоял в гаагском трибунале честь и достоинство братского нам сербского народа. Мы русские надеемся, что он станет президентом Сербии.
Mi rusi volim i postujem doktora Vojislava Seselja zbog njegovoj odlucnosti i hrabrosti, sa kojoj on branio srpski narod u Hagu. Дай Бог здоровья доктору Воиславу Шешелю! Желаем сербской радикальной партии победить на предстоящих выборах. Россия - Сербия - Путин - Шешель!!!
Потписујем петицију не зато што волим Шешеља него зато што од свих олоша на свету највише мрзим издајнике.А такви би да га испоруче.А Воји препоручујем да зајебе Колинду и да се усредсреди на раскринкавање "наших" лопова који су у власти.(тј.велика већина њих,можда и сви).И да почисти своје редове на локалу,јер због таквих од мене никад неће добити глас.Жив био,и не дамо те.
Osim toga, čovek je ozbiljno bolestan i to je najrelevantniji razlog.
Miki Zbog neverovatne borbe u Hagu protiv neprijatelja nasih,i zbog toga sto su ga najodaniji bivsi prijatelji izdali,mislim da treba da im vrati milo za drago,jer su preko njegovih ledja dosli gde su sad,i usput prodali se,a i nasnarod,i nasu drzavu.Zbog toga potpisujem ovu peticiju
Правда за Шешеља !
.jpg)
УБИЈАЈУ ДРУГЕ ДА БИ ОНИ ЖИВЕЛИ!
По чијим аршинима? Кад Војислав Шешељ покаже заставу Велике Србије онда је он националиста! Кад у сред Београда Албанци рашире заставу Велике Албаније онда је то патриотизам !Срби не верујте Албанцима примили су католичку веру да би стварали Велику Албанију на територији Србије ! То изгледа смета Ватикану који подржава Албанце сметa " Милогорцима "прекрајачима историје ,окупаторима , ратним хушкачима ратним профитерима трговцима људским органима трговцима хероином од кога се касније купује оружје којим се убијају србска деца и друга недужна деца широм планете у ратовима које западњаци воде зарад интереса и енергената! Убијају друге да би они живели !
Славица Јовановић новинар и књижевни
Из љубави и воље да се прикључим борби за очување отаџбине. Рањеник сам из наших ратова,али се дивим војводи Војиславу на оној борби у Хагу. Свима нам је блажио ране!
| This discussion has been closed. |