Проналажење посмртних остатака Ђенерала Драгољуба Михаиловића
Генерал Дража Михаиловић је један од најзнаменитијих Срба у историји нашег народа. Проналажење његових посмртних остатака и сахрана са највишим војним почастима, најмање је што српски народ може да учини и што дугује легендарном команданту Југословенске војске у Отаџбини! СА ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!
Јер мислим да је све било у реду са суђењем Дражи не би се крило све ове деценије и јер мислим да су комунисти највеће зло које је завладало Србијом .... Да ли треба још нешто? Једино ми је жао што су мозгови већине срба толико испрани даје касно за било какво изношење другог виђења историје....
Цивилизацијско право је, право човјека на живот, а ако је мртав право на гроб. Највећа неправда коју смо сами себи дозволили јесте чињеница да гроб оног другог вође - Непомјаника, покрива комплексом на Дедињу неколико стотина дунума зеље, а овај вођа није имао право ни на обичан гроб. Ми смо се изгледа разишли сами са собом, па смо другима све опростили, а себи нисмо ништа. Вођа Трећег српског устанка заслужује достојанствену сахрану и гробно мјесто
Зато што је крајње време да се у овој земљи почне живети нормално и да нема више тајни гробница и гробова.
Јер сам Патриота
Да се једном за свагда открије гроб и посмртхи остатци великог човека и борца за слободу српког народа. По праволсавним обичајима сваки човек има право на гроб ,на коме ће његови поштоваоци , моћи да се поклоне и захвале на свему учињеном....
| This discussion has been closed. |