Петиција за изградњу Меморијалног центра српским жртвама геноцида
Пријатељи, Ово је требало раније да се формира, Задњих 100 год, Европа је пуна костију њашег рода. Ја сматрам да пропусте многих њаших генерација, било би на сво мјесту да то ми данас исправимо. Умка говори све о народу коме је намењена. Зато, Пријатељи имате пуну подршку од мене за овај пројекат!
Неђељко Милосављевић
SRBIN NE MOZE DA OPROSTI JASENOVAC NIKAD!
SRBIN NE MOZE DA OPROSTI JASENOVAC! NIKAD! NI ZA KAKVE DOLARE NI ZA KAKAV NOVAC NE SMES SRBINE OPROSTITI JASENOVAC!
http://srbinaokup.info/?p=60121
Vema sam ponosna i srecna da u nasem narodu postoje takvi SRBI i POJEDINCI koji su pokrenuli ovakav nacin peticije.Zelim takodje da dam svoj mali finansiski prilog vasem radu i trudu!!!Posto ja zivim u Austriji,molim vas da mi posaljete br.vaseg Konta poznajem ljude koji su spremni da fin.podze vasu inicijativu!
Hvala,
Pozdrav
СТОП НАТО! Геноцид над Србијом и Републиком Српском!
zar je potreban komentar za neviđšene zločine koje je preživio Srpski narod počev od imperijalističkih sila, preko balkanskih komšija,komunističke vladavine do današnjih dana gdje će Srbi platiti danak izdajnicima svoga roda i imperijalnoj sili oličenoj u bezsramnoj organizaciji NATO....
Угледајмо се на Јермене и Јевреје
Ово је неопходно па да има и 5 милиона потписа! Имају га Јермени, Јевреји а ништа више од нас нису страдали кроз историју! Угледајмо се на њих! Нису Јермени и Јевреји обични народи! Од њих се учимо ако не можемо сами од себе!
Decu treba odvesti prvo na Krf ,ostrvo Vido .... <3
Re:
Prvo naučite pravopis ....sramota je .... peticija je namenjena ujedinjenju srba a ne vredjanju .
| This discussion has been closed. |
A, kako bi se secali nasih predaka i njihovih prethodnika, ako ih ne bi oziveli na plemenit nacin za nauk narednim generacijama!!!!