Забранимо кошаркашу Николи Миротићу улазак у Србију!
Srbija ima puno problema, sa severa treba zapoceti, cuo sam da je Srbima zabranjeno pricati Srpski u Kanjizi, Somboru.. madjare smo trebali proterati devedesetih , jos se pitam sta ce nam albanske pekare po Vojvodini kao da mi Srbi ne znamo peci hleb ili praviti kiflu
Ako je Vucic drzavnik zasto lepo ne ide u Novi Pazar koliko znam tabla Acifa Efendije albanskog fasista pro Hitler i dalje stoji drzava smeju da je uklone bia takodje ok mi cemo
UBI MADJARA UBI LATINA
SRPSKI FRONT
ZA RASU I NACIJU SVI U JEDAN FRONT
SRPSKI FRONT
NASA KRV I CAST ZAHTEVAJU OD NAS DA SE UJEDINJEMO , ORGANIZUJEMO I BORIMO PROTIV ULJEZA I NEPRIJATELJA !
Kakva bre peticija
Samo 576 potpisa. Ohrabrujuce.
Ocigledno je bilo da je covek u prolazu dohvatio prvo sta mu je palo na lice a to je na zalost bila nasa zastava.
To je covek Srbenda iz Crne Gore, bas bi on cepao srpsku zastavu.
Snimak jasno pokazuje da je nije video.
Ajd' sad klinci crtani, solja mleka pa na spavanje.
Re: Kakva bre peticija
#133: Slavko - Kakva bre peticija
upravu si peticija nece nista doneti, snosices ti sudbinu crnogoraca u Srbiji
UBI UBI UBI CRNOGORACA MARS IZ SRBIJE MAJKU VAM JEBEM
Citam na kurir Kanadjanin pevao Sirijcima u Beogradu, koliko stranac zivi u taj usrani grad ne volim strance koji dolaze u Beograd znaju samo da hvale hranu, gostoljubivost ma napolje !
sta je ovo kakva peticija a poceli ste bez nas aa SEKIRA NA CRNOGORCA !!!!
NACIONALNI STROJ
Ta peticija vasa ne pomaze nista montenigersima samo treba dobra macola !!!
ZIVIO STROJ SRBIJA SRBIMA MACOLA CRNOGORCIMA IZDALI STE KOSOVO NASE MACOLA SAMO
SVAKI SRBIN I EVROPLJANIN KOJI JASNO VIDI I OSECA SADASNJU I BUDUCU OPASPOST ZA OPSTANAK BESMRTNOSTI NASEG NARODA, A ODBIJA DA STANE UZ SVOJ NAROD , NE ZASLUZUJE DA SE RACUNA KAO DEO NASEG NARODA
SRPSKI FRONT
UBI SIPTAGORCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
crnogorci napolje iz Srbije !!!!!!
KRECE NAPAD NA MILOGORCE U VRBASU
DOK SU MOJI SRBI UGROZENI U CRNOJ GORI PODRZAVAM SVAKI NAPAD NA GOVNARE MILOGORCE I NE SAMO TO MACOLA NA STANIJU I SVE KURVE SA FARME
OVDE VAS IMA 600 A 3000 SRBA PODRZAVAJU KRMINAL ZA KRISTIJANA JADAN STE NAROD SMRT KRISTIJANU SMRT MIROTICU
SMRT MILOGORCIMA
| This discussion has been closed. |
Re:
#125: -
to je vas problem jedva se okupilo stotinak Srba u ponedeljak na trgu republike jos dali mikrofon arapkinji da nam odrzi lekciju demokratije bem ti obraz i nasi niste u stanju da sakupite oko sebe 10 000 ljudi