ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА У СРБИЈИ!
Imamo mi Srbe sposobne za rukovodeca mesta. Dosta nam je poturica. Nasa deca su robovi stranaca, Postajemo manjina u sopstvenoj napacenoj zemlji. Nervira me sto veliki broj Srba govori kako je poreklom Crnogorac, a na prvom popisu iz 1909 godine knezevine Crne gore 94.38 % su bili Srbi 5.62 % Siptari. Koji su to Crnogorci??? Amerikanci imaju, Amerikance Japanskog, Bugarskog, Nemackog, Engleskog porekla a tako i ostale drzave. Samo mi imamo Engleze, Japance , Rome, Hrvate, Madjare i td. Oni imaju Hrvatsku vojsku, Madjarsku vojsku a sta mi imamo, vojsku Srbije. Televiziju Srbije? Zar nije Srpsku vojsku, Srpsku televiziju. Stice se utisak da smo mi ovde manjina. E zato Crnogorci ovde rade sta hoce i svi drugi. DOSTA!!!
vreme je dase i ta nasa srbija probudi vec jednom protiv tih crnogoraca direktora studenata djaka braca nismo ni bili niti cemo biti kada a bolje je svako na svoje pa tako budemo dobre komsije a ne zla braca
ZATO STO SRBI TREBA DA VLADAJU SRBIJOM A MILOVCI KOD MILA
A jel se secate kad je Crnogorac Bulatovic u Beogradu silovao devojcicu od 16 godina.
A jel se secate kad je Crnogorac Bulatovic u Beogradu silovao devojcicu od 16 godina.
Re: Re:
Да си човек погнуте главе би се одвукао одакле си дошао. овако ће изгледа морати да ти се помаже.
Jasno kao dan.Većina Crnogoraca koji su bili ili su još uvek na rukovodećim mestima u Srbiji,pa i u samom vrhu vlasti,danas-sutra,kada odu sa položaja,pokreću lavinu blaćenja i pljuvanja po zemlji koja ih je primila i hranila.
CRNOGORAC PETAR MILATOVIC OSTROSKI SILOVAO SESTRU OD RODJENE TETKE 18. GODINA STARU!
CRNOGORAC PETAR MILATOVIC OSTROSKI SILOVAO SESTRU OD RODJENE TETKE 18. GODINA STARU!
SVI CRNOGORSKI NASILNICI SILUJU SVE REDOM!
SVI CRNOGORSKI NASILNICI SILUJU SVE REDOM!
I BORIVOJE BOROVIC PO NEKIM INFORMACIJAMA JE HAPSEN JE 80 . GODINA ZBOG SILOVANJA U STUDENSKOM DOMU PENEZIC KOD OLIMPA BIO JE U PRITVORU U 29. NOVEMBRA ALI SU GA NJEGOVI ZEMLJACI U BGD SPASILI OD OPTUZNICE ! TAJ SLUCAJ POSTOJI ZAVEDEN U SLUZBENIM KNJIGAMA POLICIJE ! TOLIKO O ADVOKATU BOROVICU CRNOGORCU ZETU DANICE DRASKOVIC ISTAKNUTOM CLANU SPO !
Uglavnom u crnoj gori prednost pri zaposljavanju imaju lokalci. Ne pricam o direktorima, nego o zidarima, konobarima.... ne verujem da nas i ima medju direktorima po crnoj gori.
Moze li i jedna peticija da crnogorci placaju studiranje u Srbiji?
Pa jedna da placaju poreze na stanove po Beogradu i Novom Sadu, kao stranci....
Nije li vreme za generalno spremanje?
| This discussion has been closed. |