ГЛАСАЊЕ ЗА ПОВРАТАК СВЕТОГ САВЕ
Zato sto sam Svetosavka,a, to u korpusu Pravoslavlja ima svoju tezinu i znacaj.
Слава Богу на висини, на земљи мир и међу људима добра воља!
Потписујем у нади да превише изгубљеног времена не значи и заувек изгубљено време, и да ће ускоро да се скине копрена са духовних очију.
Mislim da je krajnje vreme da se vratimo svojim korenima,da upoznamo svoju pravu istoriju i da spoznamo sebe. Jedini pravi nacin za to je vratiti se veri,cistoj pravoslavnoj miroljubivoj veri. U vreme kada se sve globalizuje pa i crkva ,moramo se vratiti sebi i svom narodu,moramo se prizvati pameti,a i nasi crkveni poglavari moraju odustati od ujedinjenja sa katolicanstvom. Ostati dosledam Svetosavlju je jedini pravi put ka spasenju pojedinca a i celog srbskog roda.
Srecna sam sam sto postoje ljudi koji ne odustaju od svoje borbe za dobrobit ljudskog roda pravoslanog-za prave,istinske vrednosti...Neka nam svima BOG DAGI pomogne na tom svetom putu.Svetom Savi je mesto medju nama i u nama!!!! Snezana Topalovic!
Срби су породица а Свети Сава је отац породице која живи вековима баш захваљујући "очевом" васпитању! Потписивањем ове петиције, учествујем у приближавању духовног оца отуђеним генерацијама и помажем да новорођене генерације сазнају и упознају оца који је Богу близак и који свим Србима благослов с неба шаље!
Sveti Sava je Otac Srpske religije ...eto zato glasam iz dubine duse svoje pravoslavne..Amin!!!
| This discussion has been closed. |
Гласам за Светог Саву!