закон о заштити приватне својине
Zato sto smatram da sudeci po enormnom povecanju kriminala i nesposobnosti organa koji su zaduzeni i placeni od poreza gradjana da resavaju pitanja kriminala nisu sposobna,voljna i zainteresovana da vrse profesionalno i odgovorno svoju duznost i obavezu a oni koji bi to da rade i zele ili su malo placeni ili ih se sprecava ili ih malo ima pa su gradjani priseljeni da se sami brane za svoju imovinu i zivote i na taj nacin ne samo pomogli sebi nego i onima koji svoj posao zele i rade profesionalno ali su nemoci zbog malog broja ili nekih "dugih" razloga.
zato sto mislim da sam postojecim zakonom ja i porodica prepusten na milost i nemilost kriminalcu, i zato sto ce lopov ipak da razmisli da li ga ceka kafa i ratluk kako nalaze postojeci zakon, ili nesto drugo.
ovo je uzasno glupa ideja koju ce oni koji imaju para za advokata koristiti kako bi se resili onih koje ne vole. Ovakav zakon ce omoguciti da nekoga ubijete i onda ga donesete u dvoriste i kazete da je hteo da udje i da ste ga ubili u samoodbrani
| This discussion has been closed. |