закон о заштити приватне својине
Re:
zato sto se i meni desilo 8. puta lopovluk i nikom nistajavni iz Paracina ne zeli da pokrene postupak i ako je policija u zadnja dva slucaja pronasla izvrsioce a sreca da nisam bio u kuci mozda bi me i ubili ili povredili a mislim da ako se donese ovakav zakon da ce da se za 95% smanje kradje a zna se i zbog cega podrzavam ovakvu inicijativu i jedno veliko BRAVO za policiju.
Najzad nešto pametno ! Tako će mnoge porodice biti sigurne ! I njihova imovina !
Mislim da ako neko ugrožava tvoj život i živote porodice imaš pravo da se odbraniš na sve načine bez obzira na ishod. Ko traži đavola treba da zna da može i da ga nađe pa nek razmišlja prije nego pokuša.
Ljudi moji, nas jadni i napaceni, narod, preziveo je sto bi malo ko. Ako nismo mogli da se branimo od sveg zla koje nas je snaslo kroz celu nasu istoriju, barem od nase bagre i olosa mozemo da se odbranimo. Mi obicni ljudi, zelimo samo da zivimo u sigurnost i bez straha a ovaj oredlog je pravo resenje za ogroman broj postenih ljudi koji svoju, tesko stecenu imovinu, najzad smeju da brane.
Kamo srece da se taj zakon usvoji.
Tako nesto je trebalo usvojiti jos pre 50 godina, ali bolje ikada nego nikada.
Lopovi ionako nisu ljudska bica, nego obican otpad od ljudske rase i treba ih na sve moguce nacine iskoreniti.
Cak i bez tog zakona, ja cu svakog ko pokusa da me opljacka ubiti bez opomene.
Pa i da idem na robiju, bar cu znati da je ova planeta malo cistija, jer jedan smrad manje na njoj zivi.
hrana garderoba soba grajanje.Gratis!
Porez?!
Škole bolnice vrtići.Plati
Za koga 30g..plaćam porez?!
Želim da se u svojoj kući sa svojom porodicom osećam sigurno i da se konačno odreknemo socijalističkog pogleda na svet
| This discussion has been closed. |
За то што даје извјесну гаранцију да нећу бити узнемираван или што горе од тога.