ПЕТИЦИЈА ДА СЕ ОДОБРИ ОСТАНАК У СРБИЈИ КАРЛА И ЛУНЕ
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
LJUBIMO SE I GRLIMO SAMO SA NEPRIJATELJIMA - ZAGRLIMO PRIJATELJE!!!
Чика Лаки
Re:
Ne mozete se udati za njega. Ovom Francuzu je istekao francuski pasos, koji on nije obnovio zbog svoje neodgovornosti. Mogao je na veme da ode u Francusku i obnovi pasos, ali samo on zna zasto izbegava svoju zemlju. Tek kada mu je policija dosla na vrata i uhvatila ga bez papira, setio se da ode u francusku ambasadu i trazi hitnu obnovu pasosa, ali mu nisu izasli u susret. Karl Odbur mnogo laze.
Нека једноставно отворе фирму у Београду (или било где у Србији,све у АПР - Београд, Трг Н. Пашића), јефтино и брзо и себе пријаве као запослене и на основу тога могу добити пријаву боравка на дужи период (незнам колико треба проверити)Касније можда ипак дођу србске патријоте на власт па неће бити проблема за све њуде кји воли Србији и Србски народ.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Radoznala
Odobravali smo... odobravamo i odobravacemo boravak i azil mnogima koji su to zeleli i ispunjavali uslove... Voleli bismo da budemo upoznati sa razlozima da se Karlu i Luni ne odobri...
| This discussion has been closed. |
Dragi Karl ja se cvrsto nadam da ce vam Drzava Srbija dozvoliti ostanak u zemlji Srbiji ,jer mi smo ljudi srdacni i narod velikog srca. Budite strpljivi , jer svaka stvar ima i svoj protokol i vreme ce uciniti svoje. Za mene je tako lepo kad jedan stranac zeli i postaje nas i voli nasu zemlju Srbiju , kao svoju. Zivela Srbija