ПЕТИЦИЈА ДА СЕ ОДОБРИ ОСТАНАК У СРБИЈИ КАРЛА И ЛУНЕ
Gost#427 May 21, 2014, 02:59
Mislim da treba svi da otvorimo srce, ipak smo mi deo iste planete, istog univerzuma. Napisao sam u jednoj svojoj pesmi "Nema granica kada je mir, samo kada je rat." Ako podrzavamo dobre stvari, mozemo i dobre ljude. Polako se budi ljudska svest, mada bi bilo sjajno da se budi i brze, ali izgleda da je potrebno to vreme, no shvaticemo na kraju da smo mi svi jedno, da sve dolazi na svoje i da ce ova planeta konacno ziveti u harmoniji. Karla treba da podrzimo, neka coveka tamo gde mu je dobro. Neka svakoga tamo gde mu prija okruzenje i energija. Otvorite um, srce i dusu. Probudite ono najbolje u sebi.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Gost#429 Jul 10, 2014, 16:33
Jedna u nizu sramota za ovu drzavu.
moba#430 Sep 09, 2014, 08:11
donacija
zapocetak treba svako da uplati donaciju na njevom sajtu, jel tako je najbolje da mu se zahvali za trud.
Gost#432 Jan 20, 2015, 17:37
Ozenite coveka i onda mu ne mogu nista
Gost#433 May 08, 2015, 04:43
Pa covek zasluzuje to drzavljanstvo i treba mu dati jer on zivi u Srbiji i kako stvari stoje ne zeli da se iz nje seli a to je danas retkost pa je zato i zanimljivo .
Gost#434 Jul 28, 2016, 00:02
To je najmanje što sam mogao da uradim.
Gost#435 Jul 28, 2016, 01:39
Očito je da se covijek bori za pravdu i istinu i da je napustio svoju zemlju iz opravdanih razloga, da nije kriminalac šta više treba nego još takvih promotera istine.
alex#437 Jul 28, 2016, 05:17
Re:
najbolje taj slucaj poznaju komsije pa neka oni odluce ima tu neceg i manjkavog kod njega
Gost#438 Jul 28, 2016, 05:46
Podrška svakom prijatelju srbije
Gost#439 Jul 28, 2016, 06:22
Zato što mislim da ako gospodin želi da živi u Srbiji i voli Srbiju da je normalno da mu se to omoguci ako želimo da budemo DEMOKRATSKA a ne BIROKRATSKA zemlja.
Gost#440 Jul 28, 2016, 06:29
Mi u sadašnjem trenutku u svetu nemamo baš mnogo prijatelja, pa nam je svaki dobro došao. Dosta je naših mladih radno sposobnih ljudi otišlo van zemlje, dobro je da neko pametan pa makr i druge nacionalnosti dodje.
Gost#441 Jul 28, 2016, 11:27
Sramota ej da čoveka koji je toliko propatio zbog Srba i Srbije proteramo.Niti bi bilo fer a ni humano.Želim da im se dozvoli ostanak u Srbiji i dodeli državljanstvo.Svetlana
Gost#442 Jul 30, 2016, 15:27
Kao prvo-Srbijom vladaju Veleizdajnici,normalno da im smeta stranac koji promovishe Srbiju u Svetu u pozitivu i deportovace ga...Vuchic prima savete od Blera i drugih belosvetskih vucibatina....Prima ratnike mudzahedine, zaduzhuje Srbiju do besvesti i-smeje se....Tako da Karl nema na koga da se osloni.....Poturice daju pasoshe Albancima a Karla -marsh napolje....Sramno, stidno,zhalosno gde ode Srbija.......Ponor bez dna.....
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam