ПЕТИЦИЈА ЗА СМЕНУ ПАТРИЈАРХА СРПСКОГ И СВЕТОГ СИНОДА СПЦ
Gost#28 May 17, 2014, 20:18
nek ga smene,sto pre opasna je za okolinu..
mima#29 May 17, 2014, 20:31
"...Patrijarh srspki Irinej je, podsetimo, izjavio u intervjuu “Nedeljniku”da je Parada ponosa skup svih mana i poroka i dalje da “čovek kad ima krušku ili jabuku koje ne radjaju, on ih počupa i sadi one koje donose plod. "
Da li u te kruške i jabuke spadaju osobe ometene u razvoju, muškarci i žene koji ne mogu da imaju decu iz nekog zdravstvenog razloga, ili pak oni koji to jednostavno ne žele - a nisu gej??
I kako bi ih ti "počupao", ti koji ćutiš, ti koji žmuriš nad pedofilijom po crkvama i manastirima, nad silovanjima, lopatanjem nedužnih ljudi.. Da li bi ih smestio u neki centar, logor, mučilište..
Ti sejaču mržnje i zlobe, sotono nad sotonama!!!
Da li u te kruške i jabuke spadaju osobe ometene u razvoju, muškarci i žene koji ne mogu da imaju decu iz nekog zdravstvenog razloga, ili pak oni koji to jednostavno ne žele - a nisu gej??
I kako bi ih ti "počupao", ti koji ćutiš, ti koji žmuriš nad pedofilijom po crkvama i manastirima, nad silovanjima, lopatanjem nedužnih ljudi.. Da li bi ih smestio u neki centar, logor, mučilište..
Ti sejaču mržnje i zlobe, sotono nad sotonama!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Gost#32 May 17, 2014, 21:39
marjana mijuskovic
ovaj gospodin mi se nikada nije ni svidjao,crte lica puno govore o coveku..neka svoje lap topove i vozni park,gde je audi 'najslabije vozilo'predaju hitno onima kome je to sad potrebno,toliko pedofilije medju svestenim licima,a on se moli za NAS gresne!sramota Irineju,sve to treba rasterati,veru cuvamo u sebi,nije mi on potreban da bih verovala ako zelim.
Gost#33 May 17, 2014, 22:58
nisu srpska nisu pravoslavna i nisu crkva..đavolove evrounijatske sluge su oni i profiteri , sve najgore o njima mislim , dođe mi da si ispišem iz crkve zbog njih
Gost#34 May 17, 2014, 23:14
Patrijarh Irinej je sramota kako za pravoslavlje, tako i za ljudski rod !
Gost#35 May 18, 2014, 10:47
zbog izazivanja na netrpeljivost od takvog crkvenog zvanicnika nista manje od smene
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
Re: Kakva glupost od peticije!
#10: Predrag Stojadinović - Kakva glupost od peticije!
Svaka cast majstore !!!