BITKA-ZA-STUDIO-B
Re: Re: Re: Re:
Ti si Timofejeva ulizica!!! Priznaj sebi a i nama...
Re: Re: Re: Re: Re:
#302: Insajder - Re: Re: Re: Re:
A ti si flauta na bicikli !!!! Priznaj sebi a i nama....
Re:
Narod vise nece da slusa ovaka StudioB. Jedini koji sada slusaju StudioB su oni sami...ali nisu jedini koji ocejnicki zele da ostanu zakaceni na budzet. Tako su ziveli svih ovih godina, od donacija i budzeta i hoce jos....Od naroda da nastave da uzimaju i Timofejev i Willimon i svi ostali...?! E ne moze, narod se organizuje da skloni sve one koji su u poslednjih 10god. unistili StudioB. Ocekujte promene ;-)
Re: Re:
Ocekujte vi da ne damo Studio B.Zelimo ga bas ovakvog kakav je urban i neposeljacen, a vi izvolite nazad u svoje selo pa tamo menjajte stvari, a Beograd ostavite na miru.
Ivana
Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
StudioB danas je isto ono sto je bio RTS za vreme Milosevica !!!
Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
#309: Miroslav - Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
To uopste nije tacno. Studio B je primer kako treba da izgleda javni servis u sluzbi gradjana. Ne znam sta vi ocekujete od javnog servisa, ali Studio B je uvek i svuda prvi. Njihov problem je sto im je stara tehnika i sto nemaju novca da prave jos bolji program, ali je cinjenica da su trenutno najpristojnija televizija. I radio. Pa pogledajte samo na sta lici program nekad urbane B 92. Samo vesti i ukljucenja u kucu Velikog brata. Katastrofa. I sramota. Ne smemo dopustiti da Studio B, simbol Beograda prodaju. On je vlasnistvo grada i tako mora da ostane. Bez Farme i Velikog brata. Bez narodnjaka u programu. Na Studiju B ne treba nista menjati. Treba samo jos vise uloziti u njih, a drugi da se ugledaju na njihov program.
Re: Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
#310: Ivana - Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
"...na Studiju B ne treba nista menjati. Treba samo jos vise uloziti..." Veoma "inteligentno" i progresivno...Meni je Vas malo žao...
Re: Re: Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
#311: Sima - Re: Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
A zasto vam je zao ? I zasto mene ?
Re:
Ne damo nase FOTELJE !!! Nikome...!!! Dobri smo sebi i necemo da se menjamo !!! Samo nam treba jos paraaaa...!!!
Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
" Bez Studija B cemo svi ici u PM na transplatanciju uma." - rekoše zaposleni na Studiju B i dodaše...
Ne damo nase FOTELJE !!! Nikome...!!! Dobri smo sebi i necemo da se menjamo !!! Samo nam treba jos paraaaa...!!!
rece aktivista srpske nazadne stranke.
Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#318: Margareta - Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Ovo je hit !!! 100% Tacno ....Bore se oni za svoje fotelje i ususkana radna mesta...nema ovo veze sa politikom...
Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#320: Marko - Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Pa i nema veze sa politikom. Ima veze sa tim da je Studio B sastavni deo zivota svih Beogradjana. I svih koji zive u Beogradu, pa cak i vas koji ste napustili svoja sela u potrazi za svetlostima velegrada. Onda bar postujte ovaj grad i ne pljujte u ruku koja vas hrani. Studio B je simbol i deo kulture ovog grada.
Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#321: maj - Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Stvar je u tome sto nasa ruka tebe hrani kao zaposlenog na StudijuB. Mi koji te hranimo nismo zadovoljni sa tobom i tvojom ekipom i hocemo da te promenimo...I nemoj da vredjas ni mene ni ljude sa sela...Nije dovoljno staviti fancy naocare da bi bila pametna...
Re: Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#322: RaleS - Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Bravo, svaka cast ! Kakva hrabrost ! Samo jos da se pogodi adresa i bice ko novo!
Re: Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#322: RaleS - Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Steta za vas. Nece vam proci taj plan. Iz pouzdanih izvora znam. Iz vasih. Ha, ha...Pa ni u svojoj stranci se niste informisali o planovima za Studio B. Ne blamirajte se vise.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
#324: maj - Re: Re: Re: Re: Re: StudioB 2013 = RTS 1990 - Tacno - Bravo
Ljudi, manite se politikantstva i istrajte u borbi za ocuvanje vase i nase kuce.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#300: Mladi hoce promene - Re: Re:
Управо супротно... Ми смо за прави Студио Б... Надам се да сте и ви....