Peticije.online

BITKA-ZA-STUDIO-B

Kontaktirajte autora peticije

cica#526 Dec 18, 2013, 14:12

dobronameran savet

Da li ti nesto drugo radis u zivotu osim sto mrzis Studio B? Idi malo dzogiraj, prosetaj, opustiti se i izbaci te negativne emocije iz sebe...
dusan#527 Dec 20, 2013, 13:33

Subjekt

Hoce li mi neko objasniti zašto gradjani Beograda placaju intervju sa Gordanom Trzan na gradskoj-servisnoj televiziji?
Ovo je stvarno Farma koju mi placamo.

Sta vi hocete, iz budzeta 230.000.000, 00 dinara plus Farma ?

Hitno da se prekine sa finansiranjem ove bande !!!
Gost#528 Dec 20, 2013, 14:18
SVI SVI SVI :) ZA STUDIO B!!!!
Gost#529 Dec 22, 2013, 12:39
Nadam se da nikome nikada nece pasti na pamet da stvarno ugasi studio B,jer to bi bila greska velikih razmera i za jednu i za drugu stranu te medalje.BITKA!!!
Gost#530 Dec 24, 2013, 20:56
Da je pameti i volje peticija bi bila nepotrebna,već bi vas gledali u celoj Srbiji. Nije vas ugasio NATO, niti vas je sprečio, da nas na vreme informišete o svemu i to od "šizele" do "smirele", pa valjda, neće ni "zakon".
Филип#531 Dec 25, 2013, 18:56
Већ сте нам одузели исувише ствари! Нећемо дозволити да нам угасите Студио Б, гњиде малоумне!
Gost#532 Dec 26, 2013, 12:01

"Ма vi ste obicni foliranti i drndate vunu. Godinama taj Studio B iskoriscavaju svi politicari za svoju promociju za dzabe, a drugim televizijama koje privatno kontrolisu poklanjaju kuce, poslovni prostor kao B92, kriju se pravi vlasnici i sve je klasicno mafijasenje. Zato vi ovde prodajete fore i fazone, a blizi se cas kada ce vam neko doci pod prozore i zacepiti vam tu prljavu i lazljivu gubicu!"

...odgovori zaposleni na Studiju B, borac za istinu, toleranciju, ...

Bando jedna parazitska.. MARŠ IZ STUDIJA B BAGRO NAGOMILANA

Dok ste iz budžeta otimali građanima Beograda novac koji su mukom zarađivali sve je bilo demokratski, sada, kada ste sve pare potrošili kukate o slobodi medija...

Nego, da vi lepo izađete iz kancelarija u koje ste na osnovu političkih veza i ušli pa da počnete sami da zarađujete svoj dinar
isqjizjnk#533 Dec 31, 2013, 05:19

qkazx

Gost#534 Jan 01, 2014, 18:44
Radim u lokalnom mediju ciji je osnivac opstina.Na istim smo mukama.Moramo se boriti.
Kolega#535 Jan 02, 2014, 10:16

Re:

#534: -

Tako je kolega!!!

Zar drzavi i lokalnoj samoupravi uopste moze da padne na pamet da prestanu da nas placaju !?

To je ravno katastrofi !!!

Gost#536 Jan 12, 2014, 02:35
Moramo se izboriti za nas Studio B!Sledila sam se kad sam cula da jedinoj televiziji koju gledam, volim,postujem i kojoj verujem preti takva opasnost!Studio B je televizija koja nas obavestava o svim aktuelnim desavanjima u gradu,televizija koja ima predivne,obrazovane i kulturne voditelje kao sto je Ivon Jafali,Aleksandar Gajsek,Jugoslav Pantelic,Irena Jovanovic,Danijela Segan,Predrag Sarapa i mnogi drugi...koji nas kroz svoje emisije ne samo informisu vec i nauce i zabave.Ljudi moramo ga spasiti!
Gost#537 Jan 12, 2014, 02:44
Sve ste nam uzeli e Studio B vam nedamo!!!

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

Lokal se javlja#539 Jan 12, 2014, 21:58
I mi u lokalnim stanicama imamo divne ljude i voditelje. Zaista nije moralno da drzava i lokalna samouprava prestane da nas plaća. Svi nasi voditelji i zaposleni su divni ljudi vredni postovanja.

Gost#544 Jan 17, 2014, 20:35
Spadam u onih 2% onih čiji su svi preci više od 100 godina u ovom gradu. Žao mi je, kad vidim šta nam od Beograda napraviše!

Gost#546 Jan 21, 2014, 21:06

Ne dirajte mi Studio-B

Gost#548 Feb 06, 2014, 06:59
Jedina , najbolja .......

Gost#550 Feb 10, 2014, 11:46
...