PETICIJA: Borča u Zoni 1 javnog gradskog prevoza
Zato što se žitelji Borče, tj. leve obale Dunava konstantno šikaniraju i slobodno mogu reći ugnjetavaju.
Šta je urađeno da se olakšaju problemi zitelja leve obale Dunava? Ništa !!!
Nemamo nipristojan dom zdravlja. Do lekara ne možeš da dođeš čak ni na nosilima. Ja kod oftalmologa idem u dom zdravlja Savski venac. Povremeno sam odlazio kod lekara i u dom zravlja Stari grad. Slušam od kolega kako je u domu zdravlja Novi Beograd... itd.
Mi sa leve obale Dunava smo za gospodu sa druge strane uvek bili građani drugog reda. Seljaci....
Borca koja je na 8-10km od centra grada uvek je pripadala 2 zoni a naselja poput Zeleznika 15km,Petlovog brda 18km,Vidikovca,labudovog brda 1 zona..uvek smo za grad bili i ostali gradjani drugog reda,seljaci Borca-Ovca cista sprdacina sa nama...
Zato što Borča po poslednjem popisu iz 2011.g. ima 46.086 stanovnika što čini 41,6% stanovnika GO Palilule (poredjenja radi savski venac 39.122)
Zato što po poslednjem popisu iz 2011 god. ima 33.064 stanovnika populacije 15-65 (radno aktivno stanovništvo)
Prosečna starost 38,5 godina.......
....itd....
ŽAO MI JE ŠTO SE GRADJANI LEVE OBALE DUNAVA OZBILJNO NE ZALOŽE I POKRENU INICIJATIVU /PETICIJU ZA STATUS OPŠTINE....
| This discussion has been closed. |