DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Re:
ma bravo, od sinoc nakon izlaska Kristijana, ne gledam farmu, pink je izgubio
Re:
Potpisali smo peticiju jer smatramo da je Kristijanu ucinjena nepravda,i zato sto zelimo da se vrati na Farmu.Mi licno smo gledali farmu od pocetka najvise zbog Kristijana,a odkako je izbacen vise je ne gledamo uopste!!!
Vratite nam Kriatijana na farmu!!!!!
Molim swe one koje vole Kristijana da potpisu ovu peticiju!!!!!
Re:
Prostitucija nije legalizovana u Srbiji, ali ona ne lezi u zatvoru zbog iste, mislim na Tamaru. Kristijan je svoje grijehe platio, ili ce da placa jos, ali makar ih placa za razliku od Tamare koja bi takodje trebala u zatvor zbog prostitucije. NAMJESTALJKA!!!!
Zato jer je nepravda ,na snimku se vidi sve osim udarca koji je sporan a jasno se vidi da Ivana Sasic sutira Kristijana i jos nije izbacena sta cekaju
Klasicna namestaljka..yVrati se Krile pokazi im ko je tata igrice... :)
Zadruga je naplatila da pobjedi Tamara
Produkcio sram vas bilo
Peticijom ce mo vratiti Kristijana
Ili farme nece biti
Ne gledati farmu vise!!!!
Prostitucija nije legalizovana u Srbiji, ali ona ne lezi u zatvoru zbog iste, mislim na Tamaru. Kristijan je svoje grijehe platio, ili ce da placa jos, ali makar ih placa za razliku od Tamare koja bi takodje trebala u zatvor zbog prostitucije. NAMJESTALJKA!!!!
Tamara i treba da "sto duze ostane" za njeno dobro, jer SACEKACE JE MNOGO LJUDI KAD IZADJE!!!!! Neka ostane u Lisovicima zauvjek, prijateljski savjet.
| This discussion has been closed. |