DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Pobeda se namešta kuravi Tamari. Jebala ih ona. Neka se stide, mater im jebem pokvarenu. Kristijan nije ni pipnuo Radeta, drugi su se čupali, gađali u glavu pa nikom ništa, nisu ni opomenuti, a on je samo hteo da uplaši onu pederčinu, a nije ga ni dotaknuo. ZAPAMTITE ŠTA SAM REKKLA: POBEDA JE NAMEŠTENA RASPALOJ, OFUCANOJ DROLJETINI TAMARI. A Kristijana su dobro izradili, iskoristili jadnog čoveka ga za gledanost i sad ćao. Koja nepravda, isto kao onda prema Milićima. I gde je drolja, nema je cele večeri? Puštaju je napolje da se nauživa. Serem se i Željku degenu i tetki raspale kurve u usta. Farmu i Pink više ne gledam. KIKI ZA NAS SI TI POBEDNIK I KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molim vas vracajte ga!!!!! MOLIM VAS!!!!!MI SMO GLEDAOCI IMAMO OCI VALJDA,NE BI TOLIKO LJUDI GLASALO ZA NJEGA DA GA JE UDARIO...MI SMO TU DA GLEDAMO ...OLOS TAMARA.
vrati te nam kralja ili ne gledam farmu vise kiki je farma 6 i kraj bre on je ovu farmu nasijo na ledjima
Treba da vas bude sramota sto ste ga izbacili! Ceo dan ga je silikonka Tamara provocirala i ostali, svako bi na kraju pukao! Sto kao Parovi niste uveli da neko ide u izolaciju cim pocne nekoga da provocira, nego je namesteno da ovaj akrep od "devojke" pobedi! VRATITE KIKIJA!!!!
Milica Mitrovic gura ovu kurvetinu iz palanke, serem se i na pink i na farmu. Bez Kristijana gledanost ce biti 3%. KRISTIJAN JE POBEDNIK!!! Majstore Srbija je bila i bice uz tebe.
Re:
Kristijan je nepravedno izbacen i on je drzao gledanost,Kiki do pobede...
| This discussion has been closed. |