DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Re:
Vratiti kristijana tako je ispalio ga zeljko vise negledam tv pink. Onudrolju tamaru i vucibatinu napolje. Zeljko debelo si se zajebao za kristijana.
Re:
P.S. Rijaliti programe inace ne gledam,a ni serije od 3miliona epizoda (to je za mene gubljenje vremena),samo zbog Kristijana sam gledala farmu,Stanije i Medenice....Sada da gledam Lepu Lukic uz svo postovanje njenih godina i karijere kako u 9 pije lek,Maju koja boluje od svih bolesti ovog sveta(hipohonder)ali jedino mentalnu ne priznaje,Vendi koja moze da se moli Bogu do kraja zivota i ne moze joj pomoci jer tu je i Bog bespomocan,Ivanu koja kosu ne moze da opere ali 1L rakije popije bez problema (elem,kako god,kad god),ove jadne i bedne klince koji su umislili da su VIP,a recnik im je ulicarski....Ovo vise nije farma nego spavaonica,sanatorijum i bolnica !!! Produkcija neka razmisli sta radi....Ako su imali hrabrosti da uvedu Kikija,neka budu hrabri do kraja i ispostuju coveka,morali su da znaju da babe i zabe ne idu zajedno i da on nema dostojnog rivala na farmi,pa je najlakse izbaciti ga....Svi su se zaigrali,Kristijan je pobednik !!!
Re:
Rijaliti programe inace ne gledam,a ni serije od 3miliona epizoda (to je za mene gubljenje vremena),samo zbog Kristijana sam gledala farmu,Stanije i Medenice....Sada da gledam Lepu Lukic uz svo postovanje njenih godina i karijere kako u 9 pije lek,Maju koja boluje od svih bolesti ovog sveta(hipohonder)ali jedino mentalnu ne priznaje,Vendi koja moze da se moli Bogu do kraja zivota i ne moze joj pomoci jer tu je i Bog bespomocan,Ivanu koja kosu ne moze da opere ali 1L rakije popije bez problema (elem,kako god,kad god),ove jadne i bedne klince koji su umislili da su VIP,a recnik im je ulicarski....Ovo vise nije farma nego spavaonica,sanatorijum i bolnica !!! Produkcija neka razmisli sta radi....Ako su imali hrabrosti da uvedu Kikija,neka budu hrabri do kraja i ispostuju coveka,morali su da znaju da babe i zabe ne idu zajedno i da on nema dostojnog rivala na farmi,pa je najlakse izbaciti ga....Svi su se zaigrali,Kristijan je pobednik !!!
sigurno da je kile pravio show, ali je isto tako nekoliko puta upotrebljivao silu da dobije obracun, ne treba se vracati na farmu!
i svi vi koji ga zelite tamo, volio bih samo da se nadjete tu na farmi pa da na vas krene da vas tuce i zlostavlja pa bi ste promjenili pricu, ajde klinci vrijeme je da rastete. nije kile pravi uzor
Re:
hajmo ljudi glasajte i delite peticiju da i drugi videe sto vise glasova i sto prijee
| This discussion has been closed. |
Re:
#3: -
Misliš celih 90 dana? Ok možda 80..