DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Od 100 ljudi, otprilike nekih 95 je gledalo Farmu samo zbog Kristijana, prva ja. Postoji snimak kad je navodno udario Radeta, iz tri ugla, snimano sa tri kamere. Vraćala sam ga dosta puta i nigde se konkretno ne vidi udarac. Legao je preko njega, šapnuo mu nešto i zakačio ga čelom u jagodicu.
Kad su Radeta zvali iz zadruge, uz osmeh je otišao, folirant bedni! Da bi posle toga rekao Staniji ''Ti si sledeća'' ! I slušala sam ga kad se Milošu požalio da ga je samo malo noga zabolela kad je Kiki legao preko njega.
VRATITE NAM KRALJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZATO STO NIJE ZASLUZIO DA SE IZBACI TREBO MU JOS RAZBIT NOS STA SE SVE RADI NA FARMI OVO JE NISTA IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Juče kada je ceo dan pisalo na Pinku večeras u 21:00 Farma uživo, iskreno sam očekivala i nadala se Kristijanom povratku, jer je uvek pisalo četvrtkom, sve do juče, Večeras u 21:00 Farma igra istine. :-( :-(
Re: Re:
Kako se Rade ne pozali odmah da ga udario nego izasao napolje i udarao sam sebe 5 min u jagodicu i normalno ce se naduti,,))seljacina glupa i providna.
OĆEMO KIKIJA,OĆEMO KIKIJA,OĆEMO KIKIJA!!!!
Pitanje za RTV Pink: Sad kad je ostalo još mesec dana i taman se sve zakuvalo, nikad nije bilo zanimljivije, zar ćete ovim neumesnim i pomalo glupim potezom da napravite da skroz padne gledanost? Molim vas dozovite se pameti i dok još uvek nije u potpunosti pala gledanost, vratite Kikija da sve bude kao do pre dva dana, kad smo jedva čekali da sednemo i uživamo uz Farmu.
JOŠ JEDNOM APEL ZA VAS: MOLIMO VAS VRATITE GOSPODINA KRISTIJANA DOK JOŠ NIJE KASNO!!!
Kraljica je spremna!
Shok vrati se ali da ti plate da se vratish,izgubili su na gledanosti,nikome se ne gleda ova olosh shto je ostala,pozdrav shok ;)tvoj drug !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ova Farme je daleko gledanija od svih prethodnih, a znate li žašto?
VRATITE KRISTIJANA,NEPRAVEDNO JE IZBACEN.
| This discussion has been closed. |
Re:
#677: -
bravo brate