DA SE KRISTIJAN VRATI NA FARMU
Re:
On je odavno i trebao da izleti.Svako ko je diskvalifikovan nema pravo vracanja u ovoj sezoni.Kristijan je nasilnik i tek kako je zasluzio ovo.Ja ne znam sta vi ljudi gledate i dal je realno da ste toliki retardi.
Zivot koji je imao prije Farme je nesto njegovo privatno pa kakav god da je bio.Na farmi je pokazao da je veliki radnik i gospodin i zaista ovakvim ponasanjem je bio za primjer i mladima i starijima.. Mitrovic da ga vrati na farmu inace gubi gledanost a i Srbija pokazuje da se mladji trebaju ponositi i ugledati na nekoga kao sto je Tamara,Jelena,Ivana i Rade???? To nikome nije potrebno..Vratite nam Kikija na farmu! ;)
Re:
Mitrovicu treba #ebati sve po spisku. Ovo na Pinku nije "rijaliti", zato sto se dozvoljava vredjanje a zabranjuje fizicki kontakt. Bas da vidim da neko krene ulicom i pocne da psuje i vredja sve redom, a da nakon toga ne dobije batine.
Re: Holland
Sramota da apsolutni favorit farme bude izbacen a to tv.Pinku daje internacionalnu gledanost. A Makaronina kurva radi ato hoce...doduse javna je tajna da je Makarona platio 100000 e da pobedi Tamara inece ciganska prostitutka iz S.Palanke. zalosno a Kristijan je vredan momak i nebitno dali je krimos. Pa amerika je nastala na kriminalnim poslovima i dan danas kriminalci vode Ameriku
Govna Pinkovska.
Ne opravdavam fizicke napada..ali ovo je benigno za ono sto se radilo i radi na farmi...pogotovo izivljavanje na zenama...Kristijanova dusa je dobra i pravedna..a oni koji su ostali i zelili da ga izbace su uspjeli i likuju i sta sada da gledamkako ti isti imaju i dalje privilegije ...i dalje je Kristijan koletarlna steta..dok drugi pojedini likuju,a da pri tome ne pokazuju nista sto bi dalo lijep primjer za nas ili da nas pak nesto nauce dobro. Konkretno mislim da Tamari je namjesteno da pobjedi..u sto sam malo sumnjala a sada stvarno mislim...uzaaas..samo ako vratite Kikija s tim potezom razuvjerit cete siroke narodne mase da je to istina i pravda ce biti zadovoljena
Sve je ovo Tamburinom zaslugom. Rade je najmanje bitan u tome. Ona i njena tetka su zakon tu,i ona je sama rekla ,,smejacu se ja 31.12."
| This discussion has been closed. |