Peticije.online

Da se Petra vrati njenoj mami Ivani

Kontaktirajte autora peticije

Gost#126 Jun 19, 2014, 20:47
mala Petra treba da bude sa njenom mamom jer ce joj pored njene mame biti najbolje

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

Gost#128 Jun 19, 2014, 20:57
A na koju se to drzavu misli?
Gost#129 Jun 19, 2014, 21:45
DeTE DA SE VRATI MAMI!!!
Gost#130 Jun 19, 2014, 22:07
Svakakve budaletine rade u sudu i socijalnom,ali doci ce i sudnji dan za njih!!!!!Apelujem da se Ivani vrati njena cerka Petra!!!DA PRAVDA POBJEDI!!!
Gost#131 Jun 19, 2014, 22:34
dete bi trebalo da raste sa majkom. narocito zensko dete
Gost#132 Jun 19, 2014, 22:43
Osveta,ok licni izbor...al ne nikako preko deteta..dete u mamin zagrljaj..
Gost#133 Jun 19, 2014, 22:56
dete prirodno treba da odrasta uz majku.
Gost#134 Jun 19, 2014, 23:27
Od sveg srca zelim da se dete Ivani vrati! Tuzna prica...mnogo mi je zao...
Gost#135 Jun 19, 2014, 23:28

Jadranka

Tuzna prica...mnogo mi je zao...od sveg srca zelim da se dete vrati Ivani! Nadam se da ima pravde!
Gost#136 Jun 19, 2014, 23:36
Vratite dete osobi koja ga je rodila! Niko kao majka!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#138 Jun 20, 2014, 00:31
Na osnovu cega je dete pripalo ocu??? Ko je smeo bez osnova majci da oduzme dete??? Ime i prezime sudije ako je to uradio treba izneti u javnost
Gost#139 Jun 20, 2014, 02:40
Normalno je da po svemu dete pripada majci a ne ocu a i uvek se majka bolje brine za decu nego ocevi .
Gost#140 Jun 20, 2014, 06:36
detetu je mesto pored majke,jer niko ne moze vise da voli dete niti ko moze bolje da se stara o detetu do majke. siledzijama treba stati na put, pa ako je ovo nacin u demokratskoj drzavi neka bude tako! Sve najbolje ivani i njenoj Petrici, Bog sve vidi i ja verujem da ce ih bozija sila na kraju spojiti!! Samo napred!
Gost#141 Jun 20, 2014, 08:09
Strasno kojoj majki se oduzima dete! Kreten
Gost#142 Jun 20, 2014, 08:13
Nemam komentar.
Gost#143 Jun 20, 2014, 08:26
Kao buduca majka, mislim da je strasno oduzeti zdravoj osobi dete i dati ga manijaku na cuvanje. Da li je moguce da sud ne uzima uobzir fizicko i psihicko maltretiranje trudnice a kasnije majke i to sa sve detetom u rukama. Strasno u kakvoj drzavi zivimo :(
dixi#144 Jun 20, 2014, 08:37
Stvarno sramota,vratite dete majci,Ivana je divna zena :***
Gost#145 Jun 20, 2014, 08:59
Zaista razumem Ivanu kroz sta prolazi....od nasilja u porodici do oduzimanja dece.....i sama sam prosla kroz to....na zalost nisam javna licnost da bi neki od medija stali iza mene ali svakom kome se moze pomoci i treba!!!! podrska u svakom slucaju
Gost#146 Jun 20, 2014, 09:15
Da se vrat mami DETE !!!! SRMOTA
Gost#147 Jun 20, 2014, 09:27
Dete uz mamu,naravnoooo!U svakom slucaju NE uz tatu psihopatu.
Gost#148 Jun 20, 2014, 09:56
Sa srecom!
Gost#149 Jun 20, 2014, 10:03

Draga Ivana,budi jaka, izdrži i ono što misliš da ne možeš. Imam slična iskustva i mogu da pretpostavim koliko boli kad te sistem "melje" a onda govore o interesu deteta. I u drugim zemljama se događaju katastrofalne stvari.Kao da je postala neka moda, da se umanjuje značaj majke i značaj same činjenice, da su majka i dete povezani  jos od prvog trenutka. Dete raste u majci, devet meseci, i neprirodno je i nenormalno ignorisati tu vezu. Zakoni o porodicu su na žalost, u praksi doneli više štete nego koristi, jer su frustriranim ljudima, ženomrscima i nerealizovanim ženama, među kojima je mnogo sudija, socijalnih radnika dali lep prostor za iživljavanje nad majkama. Niko nije rekao, da detetu ne treba otac i da nisu podjednako bitni i otac i majka, ali to ne znači, da otac, baba ili bilo ko na svetu može zameniti majku. Dete se odvaja od majke, samo u slučaju ako to majka sama želi ili ako je ona potvrđeno loša ili neprimerna za odgoj deteta a to su samo najdrastičniji primeri psihičnih bolesnika ili narkomana, pijanica. U svakom drugom slučaju, institucije su dužne, da pomognu majci čak iako ima problem da uspostavi vezu sa detetom a ne da joj oduzima dete.
Ovo se naravno ne odnosi na Ivanu, ona je divna majka, što je ocena deteta i pokazala: srećno dete, normalno razvijeno, vaspitano...
Ovo je primer klasičnog iživljavanja bivšeg partnera nasilnika, koji ne može da prihvati činjenicu da je ostavljen. Veštak bi to mogao da vidi, jer i svaki laik vidi. Ovo je greh, sramota i nije usamljeni primer.
Preplavljaju nas "ženomrsci", koji sve svoje frustracije izražavaju zatiranjem majki i žena, ne misleći na decu jer će se i na njima iživljavati, kad budu porasli, aki se već ne iživljavaju.
Ivana, šaljem ti sve svoje pozitivne misli, pozitivnu energiju, osećam tvoj bol, kao i bol svake majke koja je doživela ovako tešku stvar. pozivam i sve normalne ljude, da potpišu ovu peticiju i da se nikada više ne ponovi ništa slično. Ovakve stvari nam neće doneti ništa dobro.
Ivana, želim ti da što pre dobiješ svog anđela nazad. Pružam ti ruku i jedan prijateljski zagrljaj, kao što bi svoju sestru zagrlila i kao što sam i sama doživela, da me razumeju i podržavaju ljudi koje prvi put vidim u životu. Ovo je velika nepravda i želim ti da se što pre ispravi.
Drži se!Uz tebe sam!

Gost#150 Jun 20, 2014, 10:09
Devojcica tog uzrasta treba da je sa majkom . Ne mogu da kazem da su sve majke sposobne da se brinu o deci i da to nisu ocevi , ali mislim da doticni( ne mogu ga nazvati gospodinom )nije sposoban za takvu veliku ulogu u zivotu jednog zenskog deteta .