Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
SAMO DOBRE BATINE VAM TREBAJU NASTAVICEMO DA VAS OSVESTIMO
UBIJAO KRAO TUKAO LJUDE SVE STO VI PODRZAVATE NAS GOSPOD BOG OSUDJUJE U KAKVOM RASPOLOZENJU CETE BITI U NEDELJU U CRKVI
DALI SVETI NIKOLA UVAZAVA STO BODRITE KRIMINALCA AAA
DAL CETE SMETI DA POGLEDATE U OCI SVESTENIKA U NEDELJU POSLE VASEG BODRENJA KRIMINALCU AAA
Re:
ne seri isperi svoj mozak uskoro ce vecera molitva pre vecere i posle PROBUDI SE
nije on javna licnost niti licnost ON JE OBICAN KRIMINALAC UBICA TVOJE BODRENJE NECE POMOCI
ZA SRPSKE STOKE KOJE ZIVE U ZABLUDI
SARMA TURSKO JELO
AJVAR TURSKO JELO
BUREK TURSKO JELO
PLJESKAVICE TURSKO JELO
KACAMAK TURSKO JELO
CICVARA TURSKO JELO
POPARA TURSKO JELO
BAKLAVA TURSKI DESERT
RAKIJA TURSKO PICE
SRPSKA KAFA NE POSTOJI TO JE TURSKA KAFA
DOMACA MUZIKA ARAPSKA TURSKA
NE KAZE SE AMAN TO JE TURSKA REC MI SRBI PRAVOSLAVCI KAZEMO ZABOGA
NE PRICAJ BEOGRADSKI TO NIJE SRPSKI JEZIK TO JE VULGARAN JEZIK
NA TV DEBATU SVE BI VAS SLOMIO SAMO DA MI SE NACRTA NEKI JEDAN OD VAS NA TV EMISIJI NEMATE JAKU ARGUMENTACIJU U ODBRANI OVE LOPUZE STO PODRZAVATE
ZA PROPAST OVOG DRUSTVA ISKLJUCIVO STE VI KRIVCI JER VI STE HTELI EVROPSKE VREDNOSTI SLOBA VAM NIJE BIO KRIV E SAD DOBILI STE AMERICKE EMISIJE SODOMA I GOMORA, GEJ PARADA, TO STE VI HTELI HTELI STE DJINDJICA PA TADICA PA NIKOLICA PA VUCICA
VI PROSTO UZIVATE U VASEM GOVNU U STANJU STE DANAS DA GLEDATE DJOKOVICA I IDOLA VASEG NEZAPOSLENI STE OVAKO VAM DAN POCINJE U SRBIJI
USTANJE U 11 JOGURT BUREK PA PREGLED STAMPE ZA ONE KOJE CITAJU STAMPU NE MISLIM NA TABLOIDE TIPA KURIR, INFORMER, TELEGRAF
ORTAK ZOVE DIL JE PAO VIDIMO SE U KLADIONICI TU STE OVERILI TIKET VEC JE 16 CASOVA
PA ONDA KOKICE ODSEDAMO U NEKI KAFIC GLEDAMO SOJKE TU I TAMO SEDELI STE U KAFICU PUNA DVA SATA
19 CASOVA IZLET U GRADU TUS FARMERICE FRIZURICA PARFEM DOGOVOR SA MAJKOM DA DA NECU SE KASNO VRATITI
3 SATA POSLE PONOCI VI STE TAKO UMORNI OD VUTRE I ALKOHOLA NA OBLIZNJEM IGRALISTU
E TO JE OVA USRANA OMLADINA
ovde se neki ukljucili ALI SE NISU POTPISALI
OVAJ KOJI JE OSNOVAO OVU PETICIJU PLATIO JE VISE OD 80 EVRA BLAM KOJI SI TI BLAM DEBILU GDE BACAS PARE ZA KRIMOSA
ovaj sto pise velikim slovima samo zbog tebe sam ovde inace ja nisam potpisao samo ih deri budi jos efikasniji bagra su to narkomani su to
strana 56 sve je receno stani ima jos auuu
e moji Srbi pa obican narod vam se smeje u vezi ove peticije jos malo dolazi Merlin da peva hoce da bude peticija aa
bilo kako bilo vi cete da birate
da prvo kidnapujemo sina njegovog
da mu ubijemo zenu
da mu majku ubijemo
da ga roknemo negde u tisini
VI FANOVI BIRATE
u slucaju da "pobedi" eto sta mu sleduje verujem da cemu ortaci njegovi pomoci da izabere ono najbolje a produkcija ne zeli rizikovati zivot drugih tako bi reko sin zeljka mitrovica..
ili ce sam napustiti farmu znajuci pretnje koje su uperene protiv njegovih bliznjih ili ce lepo produkcija nesto da namesti da bi ga lepo isterali napolje plaseci se za zivot njegovih, sat je vec poceo da otkucava vreme..
| This discussion has been closed. |
VECINA OVDE NISU NI FAKULTET VIDELI A KAMOLI DA POSTE ILI DA SE MOLE A VI STE KAO SRBI NEKI HRISCANI AAA