Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Nemoguce je reci da zivi legalno od necega. Ali od cega ovaj zivi, kako placa kiriju u Kraljevu, tasta zivi sa njima al aj ali od cega zivi taj ? ne vredi sta pisati, u Srbiji ako si obrazovan i diplomiran neces uspeti, ali ako si zestoki momak i dve tri tetovaze uz bogat kriminalisticki milje onda si uspeo u zivotu. Kakvu poruku onda saljemo ovoj omladini ? Pa kojoj omladini ? Sve u svemu jos jedan dokaz da je ova zemlja po ko zna koji put dotakla dno, ne moze ovoj zemlji biti bolje i dobro sve dok ovakve osobe " zestoki momci " vladaju u nasem drustvu. Laku noc Srbijo ne zasluzujes da imas takve gradjane, ni posto, ali sta ces govna su govna.
Re:
mali nemoj se buditi, ako vecina vole lose stvari voli i ti seronja moj daj cips
e moji Srbi posle Urosa Misica stigo novi heroj mladih Kristijan no comment
SMRT KRISTIJANU
Ostao sam bez teksta da se kriminalac pojavi u realiti program, sta li ste naucili dosad od njega ? ali realno ? Sta vas toliko privlaci od takvih osoba ? Nije on nikakav borac i to se videlo vise puta , tuca sa albancem i onim turcinom, pa price njegove kome ni moja baba ne veruje. Sta reci nastavio je put svoga oca, takav otav takav sin, otac mu nije bio neki otac a majka kakva majka dilovanje droge sa sinom, zaista ste Srbi cudan narod.
Lepo rece Rajs Cujte Srbi..
10 godina ne zivim u Srbiji, kad me "uvati' neka nostalgija preslitavam stampu i kad vidim sta se radi ne vuce me vise nista u njoj. Uzivajte uz vaseg " idola".
Vec kada misle nekoga zatvarati nek pocnu sa vrha , prvo politicare, policajce koruptne i kada to ociste onda nek idu dalje alu onda nece biti niti mjesta po zatvorima!
Pustite čovjeka jednom na miru aman zaman.Zar nije dovoljno dokazao da ne želi više tim putem ići, daj ne serite molim vas! FREE KIKI ♥
Support for Kristijan Golubović.
SMRT KRISTIJANU
| This discussion has been closed. |
Cudan ste vi narod Srbi, otimao ubijao pljackao i da mu dajemo cek od 10 000 evra jel tolika nagrada ? kazete da ima dusu, dobro po cemu to ? to sto ga gledate svaki dan ? pa vam deluje da ima dusu svi kriminalci imaju dusu iskvarenu oni su izabrali njihov put, mozda se on " promenio". Ja samo pitam zasto i ko mu daje toliki prostor u medijama po cemu je to " zasluzio".Sta je on postigao u zivotu ? jel on pisac neki ? pevac ? glumac ? filozof ? profesor ? pekar ? Koje je njegovo zanimanje, cime se bavio poslednjih 20 godina ? Cime se danas bavi ? Kako zaradjuje za zivot sa zenom i detetom ? Kako ih hrani ? Ja vas pitam ? crtezima nekim ? tucama nekim ? intervjuje sto je dao ?. Sta bi njegova "pobeda" donela srpskom drustvu u celini ?