Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
TAVAN MI JE PUN ORUZJA ZA SRPSKU CRNU GORU NECEMO ZALITI ZIVOTE NASE
ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU
U SLUCAJU DA BUDU VELIKI INCIDENTI U ELBASANU, SPALITE SVAKU ALBANSKU PEKARU PO VOJVODINI JASNO ?!
NE JEDITE TURSKU HRANU I KIFLE SAMO JEDAN INCIDENT TOKOM UTAKMICE GORECE DO TEMELJA SVAKA PEKARA I TO NECE BITI ONO PEKARA JE KAMENOVANA DO TEMELJA CE BITI SRUSENA PEKARA, POZIVAMO GRADJANE KOJE ZIVE VRLO BLIZU PEKARE DA SE SKLONE IZ STANA
zivim blizu jedne albanske pekare i nikada mi nece biti jasno zasto Srbi kupuju hleb kod njih, u zivotu nisam kupio albanski hleb niti nameravam a ostala turska hrana , burek, kifle NE JEDEM za dorucak samo francuski i srpski dorucak samo HRISCANSKI JEDEM nikakva muslimanska hrana nece uci u moja usta a da ne govorim o migrantima koji ce ostati u Srbiji pa oni zele da otvaraju restorane brze hrane halal , veceras necu biti kuci onako placam kiriju SLOBODNO SPALITE
da mi je znati zasto posluju po Vojvodini, Dalmaciji kao da Srbin i pokatoliceni Srbin ne znaju hleb mesiti
uskoro ce u Beogradu svanuti restoran islam burger
pitajte svabe, belgijance , francuze kako zive
Svako ima pravo da se bori za pravdu na farmi je pokazao da je najbolji 2 puta prica istu pricu i kad civek ne pogresi nijednu rexenicu znajte da je nevin
SMRT ILI PRAVOSLAVLJE !
KRISTIJAN U ZATVORU
KAKO MI SE PUCA BRATEEE
UBI UBI UBI UBI SIPTARA DA CRNOGORAC BRATA NEMA
SMRT SVIM CRNOGORCIMA PO BEOGRADU MAJKU VAM JEBEM CRNOGORSKE USRED PICKE UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI UBI CRNOGORACA
PROTERACEMO SVE CRNOGORCE IZ BEOGRADA SAMO DOBRA MACOLA NA VASE GLAVE
JEBACEMO VAM MATER CRNOGORCI SAMO METALNA SIPKA PO VASIM GLAVAMA
ORGANIZOVACEMO SE PO GRADU NAJURICEMO VAS DO POSLEDNJEG SMRT CRNOGORCIMA
SMRT SVIM CRNOGORCIMA U BEOGRADU I SRBIJI
SRPSKA CRNAGORA SRPSKA SPARTA
PLATICETE DEBELO STO STE NAS IZDALI U JAMU CEMO VAS SVE POSLATI NECE IMATI KO DA VAM POMOGNE
SLOBODA KURDIMA RASPASCE SE TURSKA NECE IM NATO POMOCI NAPRED KURDI
POSTO SU BOMBAMA KOSOVARI DOBILI NEZAVISNOST NAPRED KURDI DO SLOBODE
TURCI JEBACE VAM MATER KURDI BOSNJACI KO CE VAM POMOCI KAD BUDE AMERIKA NAPUSTILA BALKAN I EVROPU KO ? SRPSKA RASKA ZA NJU CEMO TEK GINUTI
| This discussion has been closed. |
ZAR NEMATE PRECA POSLA U NEMACKOJ SA MIGRANTIMA I SA DVA MILIONA TURAKA NEGO KRIMINALCA DA PODRZAVATE A TAKVI KAO ON IMA IH U CELOJ NEMACKOJ