Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Gost#2076 Dec 27, 2015, 14:44
Nepravedno je osudjen,a i uzor je mnogoj omladini koja je krenula pogrešnim putem
Gost#2077 Dec 28, 2015, 14:02
Hvala Vam što ste potpisali peticiju. Molimo Vas da proširite reč o ovoj peticiji. Što više potpisa ima na peticiji, na nju će biti usmereno više pažnje od strane medija i onih koji donose odluke.
Gost#2078 Dec 29, 2015, 19:13
potpisao sam ovu peticiju zato sto je kristijan veliki borac,i zato sto je ne pravedno osudjen
Gost#2079 Dec 31, 2015, 02:17
Ja pisem ovu peticiju i smatram da je nepravedno osudjen na 4 godine,jel stvarno covjek se smirio i povukao u bolji zivot a od prije sto je imo to je on odlezao..Zna i cjela Srbija da mu je namjesteno ovo djelo,Jeli ocito nekome smeta pa hoce da ga posalje ni kriva u zatvor..On ne treba da bude osudjen niti da ide u zatvor...Slavisa Lukic
Gost#2080 Dec 31, 2015, 03:26
Da Kristijan bude osloboden svi optuzbi i da covjeka ostave vise na miru
Gost#2081 Jan 01, 2016, 21:02
PRVO ZATO ŠTO JE ĆOVJEK
DRUGO GOSPODIN
TREĆE ĐENTLMEN
ČETVRTO KRALJ
A KRALJ JE JEDAN KRILE
DRUGO GOSPODIN
TREĆE ĐENTLMEN
ČETVRTO KRALJ
A KRALJ JE JEDAN KRILE
Gost#2082 Jan 01, 2016, 23:51
Taj čovek je nepravedno osuđen čitajući portale i slušajući njegovu javnu izjavu da je nepravedno osuđen i da mu je sve namešteno s svih ti godina zakon je bio nepravedan na pravdi boga KRISTIJANE DO POBEDE !!!
Gost#2083 Jan 02, 2016, 13:07
Čovek je već otplatio svoj dug narodu i državi odsluživši godine i godine zatvorske kazne.
Mislim da bi taj ležaj koji ste namenili Kristijanu u zatvoru trebalo osloboditi za kriminalce iz političkog miljea koji su i ovu državu i njen narod orobili u proteklih 20 godina i više, jer je težina njihovih nedela daleko veća, a posledice se neće sanirati ni u dalekoj budućnosti.
Ako je Kristijan odslužio svoju kaznu i izašao iz zatvora, društvo bi trebalo da mu obezbedi normalne uslove za socijalizaciju, umesto što ga nonstop podsećaju na prošlost i njegova dela za koja je odležao i isplatio svoj dug.
Pustite čoveka da se konačno okrene svojoj porodici i da uz svoju suprugu, sina i ćerku vidi i oseti bolju stranu života.
Mislim da bi taj ležaj koji ste namenili Kristijanu u zatvoru trebalo osloboditi za kriminalce iz političkog miljea koji su i ovu državu i njen narod orobili u proteklih 20 godina i više, jer je težina njihovih nedela daleko veća, a posledice se neće sanirati ni u dalekoj budućnosti.
Ako je Kristijan odslužio svoju kaznu i izašao iz zatvora, društvo bi trebalo da mu obezbedi normalne uslove za socijalizaciju, umesto što ga nonstop podsećaju na prošlost i njegova dela za koja je odležao i isplatio svoj dug.
Pustite čoveka da se konačno okrene svojoj porodici i da uz svoju suprugu, sina i ćerku vidi i oseti bolju stranu života.
Gost#2084 Jan 03, 2016, 17:25
nadam se da ce ova zemlja jednom biti pravedna
Gost#2085 Jan 03, 2016, 18:53
Jer sam borac za pravdu
Gost#2086 Jan 04, 2016, 17:53
Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu! <3
Gost#2087 Jan 13, 2016, 15:26
SMRT KRSTIJANU
SMRT STANOJEVICU
SMRT TAMARI
SMRT STANIJI
SMRT SVIM CRNOGORCIMA
Gost#2088 Jan 24, 2016, 13:36
zato sto vidim da se radi o hajci na kristijana koji izgleda mora da ispasta I nosi svoj krst celog zivota.jednom kriv uvek kriv.njegovo dete zasluzuje da raste uz obadva roditelja.ako ste vec uskratili kristijanu prava nemojte I prema detetu biti surovi.
Gost#2089 Jan 28, 2016, 20:22
preio KLABERKI a ona njemu rece li neku rec onako mIrna i nealkoholisana.ONA JE PRAVA PORUKA NASIM DEVOJCICAMA
BRAVO NAPRED DO SLAVE
A GDE SU OVI ISPRAVNI SA AVIONIMA KAMIONIMA MILIONIMA I NOVINAMA KOJI SVE PROZIVAJU PA I PREMIJERA ,ONI NISU OPASNI I VEROVANO IM JE MESO NA SLOBODI
BRAVO NAPRED DO SLAVE
A GDE SU OVI ISPRAVNI SA AVIONIMA KAMIONIMA MILIONIMA I NOVINAMA KOJI SVE PROZIVAJU PA I PREMIJERA ,ONI NISU OPASNI I VEROVANO IM JE MESO NA SLOBODI
Gost#2090 Jan 28, 2016, 23:12
Jer je izuzezno dobar covek
| This discussion has been closed. |