Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Humanost na prvo mesto,svi smo mi slobodni ljudi i moramo ziveti,a ljudi koji cine nepravdu vec ce odgovarati,ako nista drugo bar nece imati miran san.
hvala Bogu ne zivim u Srbiji kakva je ova omladina koja toliko obozava ubicu sa osmehom ? jadno i bedno zato ovom narodu nikada nece biti dobro zbog takvih kao vas
KIKI JEBACEMO TI ZENU KAD TAD MAJKU TI JEBEM ONAJ DAN KAD JE USLA U CRKVU NASU STO PUTA TI JEBEM DECU
opusti se bracela moj znam gde mu je stan u Kraljevu samo dobra kasikara
Re:
Sta si rekao ? ljudski ? a sta je to ljudski ? aa jer je ljudski krasti ? aa jer je ljudski ubiti nekoga ? aaa
SMRT KRIMINALCIMA SMRT KURVAMA
NACIONALNI FRONT
OVAJ UBICA KIKI IMA PODEBEO DOSIJE KOD ONOGA GORE TO NE PROLAZI KOD NJEGA ZAVRSICE KAO ARKAN U PAKAO KAO I SVAKI KRMINALAC I TO JE JEDINA ISTINA MISEVI NAPALJENI
Re:
MORA DA PLATI ZA SVA NADELA NJEGOVA NIJE DOBRODOSAO U NASU CRKVU JAJARO JEDNA IDI SKUVAJ VECERU PROPALITETU JEDAN
Re:
JADNA NJEGOVA DECA KADA BUDU CULI MADA VEC ZNAJU TATA TI BIO LOPOV REKETAS UBICA UPRAVU SI PA NJEMU JE UVEK SVE NAMESTENO MA KAKO DA NE
jako sam iznenadjen sto ga bosnjaci iz Sarajeva " gotive" zalosno
JEL MU SU NAMESTILI I ZA MAJKU NJEGOVU KADA SU ZAJEDNO PRODAVALI BELI PRASAK U CRVI JEL SU I TO POLICAJCI NAMESTILI AAA
zamisli kod nas u dzamiji da kriminalac prodaje drogu aauu to ima samo kod vas Srbi sramota
Re:
BOLI ME KIKI ZA TVOJE MISLJENJE NEMA PRASTANJA NEMA NOVOG " POCETKA " A KO MENI DA VRATI MOJIH 20 000 EVRA ?
ovaj bosnjak je lepo rekao kako Srbi da postuju crkvu njihovu kad nisu u stanju da postoju sebe
JADNA JE OVA ZEMLJA KOME STE VI KRISTIJANOVI FANOVI ALI ZAISTA JADNA
Re:
ne ne kriminalac ne moze imati drugu sansu kod Boga krao si ubijao si i Bog ce dati drugu sansu ?
| This discussion has been closed. |
Ovoga ce jednog dana nekoga ubiti golubovicu onaj gore ti nece oprostiti nista narocito za prodaju belog praska u crkvi MARS IZ KRALJEVA