Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
lepo je rekao onaj bosnjak probaj da prodas drogu u dzamiju
treba ga proterivati iz Kraljeva mi u nas grad ne zelimo kriminalce MARS IZ MOGA GRADA
Najgori je covek !
Slucajno sam se ovde ukljucio inace sam svestenik e deco moja koga ste uzeli za idola , na moju liturgiju nemojte doci
Re:
Koga ti ovde podrzavas ? Sta ti je doticni pruzao u zivotu svome ? Da li mislis da je moralno, pravedno i posteno dati toliko paznje jednom kriminalcu ? da li je ovaj slucaj ikada zalezen u istoriji realiti u drugim zemaljama ? Kad ti kazem da ne smes krasti, sta ti mislis ? Kad ti kazem ne ubi, sta ti mislis ? Kad ti kazem ne svedoci lazno, sta ti mislis ? Mislis li da ce doticni sa njegovom bogatom istorijom robijasa, razbojnika i ubice doprineti nesto ?
U zatvoru je proveo 40 godina dakle nista ovde nije slucajno samo izgleda ovde u Srbiji je namesteno, pa ako je tako, kad je Ceca bila u zatvoru jel to bilo namesteno ? Pricate svi ovde da ga treba pomilovati, pa molim po cemu ? po cemu ? cuo ovde " pravda je spora ali dostizna" molim ? jel voditeljka ona sa RTS A osudjena sto je zgazila onog coveka ? jel osudjen sin Zeljka Mitrovica koji je moze se slobodno reci, ubijao onu nesrecnu devojku kad je presla ulicu, nemojte ovde pricati o pravdi i narocito kad se govori o olusu koji nije nikakav primer ovoj prepederisaloj omladini
nece ovaj olos umreti priprodnoj smrcu ubice ga neko
prodavao drogu u crkvi i on je vama brat ?
ja sam zandar ja bi ga tako tukao samo da imam priliku
ja sam za onaj zakon kriminalce sve treba pobiti barem se tako radi u Iranu
jel vas interesuje da je Mirotic cepao Srpsku zastavu ? ne onako pitam kakav ste jadan narod uzeli ste od holandjana ovaj realiti skoro sve emisije tako vam je barem malo zabavno u tuznoj i propaloj Srbiji jadni Srbi sa Kosova koji zive po getovima okruzenin albancima kome se oni nadaju da im neko donese pomoc neku, preca posla imate sa kriminalcom i migrantima, oduvek sa rekao i danas tvrdim nece ikad Beograd biti Srpski grad nego anti - srpski grad, novi grad seks turizma kao sto su Riga, Talin, Vilnijus, a stranci jebu vase kurve hvale vasu hranu ( burek, sarma, popara, cicvara, kacamak, ratluk, turska kafa, turska rakija, baklave ) gostoljubivost hehehe da da mozak vam je otisao u kurac
| This discussion has been closed. |
dodjite mu na sahranu kad bude umro njegova sahrana bice najveca onda posle vase Cece " nacionale"