Majci troje dece plata iz budzeta
Zato sto sve sto je ova drzava dobro ucinila za porast nataliteta uvek je bilo kratkog daha. Zelim da zene koje su rodile troje dece obavezno imaju platu koja ce im se isplacivati sve do navrsene 26. godine treceg deteta i svaka mora da dobije kreditnu karticu kojom ce kupovati obucu i odecu na rate do navrsene 26. godine treceg deteta. Inace sam otac troje dece.
Zato sto sam majka troje dece,a mislim da i buduce majke troje dece to zasluzuju☺
Re: Zasto?
Zato sto je biti majka ,siriti ljubav,stvarati bracu i sestre,tom jedincetu nesto neproceljivo.ne trazimo,no nam je nudjeno,mazane oci,mi mislim na buducnost nas samih,nase dece pa i vas Draga gospodjo,a vi giljajte od jutra do sutra i rodite makar jedno pa kada vas sutra pitaj mama gde si ti bila a ti mu turni pare cisto da ga kupis ...mi ovde govorimo o podstcaju radjanja jer polako nestajemo,necu bude da s
Pisem jer me taj pesimizam ubi,mislim da je za roditeljastvo neophodna licenca Draga gospodjo,zdravo i zbogom.z a dete je najgore kada nemam ni brata ni setru osim samozivih roditelja
Надам се да ће влада републике Србије имати слуха према мајкама троје и више деце? У данашње време беле куге, а исто тако лоше економске ситуације Храброст је имати троје и више деце. Наградимо их!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Podrska svim nezaposlenim mamama koje imaju troje dece. Jer i one zasluzuju plate. Ja sam majka i ja imam toje dece...
| This discussion has been closed. |