Majci troje dece plata iz budzeta
Zato sto sam majka troje dece...moj deciji dodatak je 10 300...za svo troje...a ovoliko treba po detetu...za ovu odluku ,skidam kapu, crnogorskoj vlasti...
Re: Re: Zasto?
nije lepo nekoga uvrediti da je nesposoban roditi trece dete, moramo shvatiti da nekad medicinski nije moguce
Re: Re:
Reci mi onda koji razlog troje dece ako nemate kako da ih hranite? Zar nije bolje jedno a da ima sve nego troje koje nemaju nista...i ja sam majka i imam jedno dete ali zbog loseg posla za sada ne planiram da imam drugo!
Re: Zasto?
Neko sam ko smatra da ova drzava treba da postane uredjenija bar po pitanju nase dece...Jeste da su to nasa deca i da mi snosimo svu odgovornost za njih kao i obaveze ali ranije se nisu placali mnogi sportovi vec se do klubova dospevalo preko skole,stvari za decu papreno skupe o igrackama da ne pricam...Pa kad vec drzava zaradjuje na toj deci onda neka njima i doprinesu...Da ne navodim pojedine drzave kako funkcionisu po pitanju dece i sve sto je vezano za njih pa mi smo rupa,bruka i sramota kao drzava...Eto toliko od mene
Re: Re: Re: Zasto?
#168: SAMOHRANA MAJKA - Re: Re: Zasto?
Svako se bori za sebe. Ako misliš da zaslužuješ i ti dodatnu platu bori se za sebe ili se i vi samohrane majke skupite pa na ulice i tražite ono što zaslužujete, nemoj da vređaš druge majke koje se bore za svoju decu. Ja za sada imam jedno i ne znam da li ću imati još jedno ili dvoje ali sam zato da majke troje dece i više trebaju pomoć naravno nije rešenje smao rađati i uzimati od države i meni sa jednim treba novac ali neću nikoga vređati. Znam ja mnoge samohrane majke koje imaju više od mene koja sam u braku pa ih ne pljujem.
Ja ne verujem mnogo u ovo jer je moja majka majka troje dece i dobila je na treće dete 2 godine radnog staža ali šta vredi kada su posle x godina promenili zakon i produžavali radni staž znači prvo ti daju pa ti faktički oduzmu. Tako će da bude i sa ovim taman kada sve budu rađale treće dete i dobile novac u nekom periodu zakon će se promeniti. Žalosno ali istinito.
| This discussion has been closed. |
Re: Zasto?
#6: Majka dvoje dece - Zasto?
niko ti zeno nije kriv sto si nesposobna da rodis trece dete !!!