Majci troje dece plata iz budzeta
Зар је уопште потребан коментар? ОДУМИРЕМО !!!
Zato sto imam 4 deteta.Ne bih ih nikad rodila da sam cekala da mi drzava da pare,ali bi bilo jako lepi da na taj nacin podrze roditelje!!!!
Zato sto sam majka troje dece, sa 25 godina radnog staza i 12 godina (i jos uvek sam) na evidenciji Nacionalne sluzbe za zaposljavanje. Zato sto sam , sa 58 godina zivota , mlada za penziju a prestara za posao i jos mnogo toga bih imala da napisem ali bi komentar bio predugacak. Na kraju, mislim da sve majke sa troje i vise dece zasluzuju da drzava malo i na njih obrati paznju.
Vreme je da se obrati pažnja na sve majke sa troje dece I da im se pruži novčana pomoć u vidu mesečne plate, jer mi to zaslužujemo!Naravno to važi I za žene sa više dece, svaka pomoć dobro došla od strane države jer mislim da nije ni malo lako vaspitavati decu velika odgovornost i uz to potrebno je puno ljubavi da bi se naša deca izvela na pravi put, a samim tim biće nam lakše kada bi nam pružili ovu vrstu novčane pomoći!
Nek je Gospod snama!
Re: Re: Re: Zasto?
#168: SAMOHRANA MAJKA - Re: Re: Zasto?
Nije isto imati jedno i troje dece,sta je tebi?To je vreme koje posvetis jednom puta tri.Znaci,trostruko je teze naci a i na kraju krajeva i zadrzati posao zeni sa troje dece nego sa jednim.Glupo je tako nesto uporedjivati.Takodje,natalitetu nikako ne ide u prilog radjanje jednog ili nemanje deteta.
- Ovu peticiju sam potpisala u korist svih majki koje imaju troje djece, kao i onih majki koje bi rodile trece djete da znaju da ce imati financijsku sigurnost.Potpisala sam jer sam majka i znam koliko je vazno za djecu prisustvo majke u svakodnevnom zivotu, a za drzavu je sa druge strane vazan natalitet.Znaci:obostrano zadovoljstvo.
Re: Zasto?
To sto tebi nije jasno ....to ne znaci da kao narod treba da nestanemo sa lica zemlje ....najgora osobina ljudi samozivnost#6: Majka dvoje dece - Zasto?
| This discussion has been closed. |