Majci troje dece plata iz budzeta
zato sto je ispravno da majke koje rode troje dece budu kuci i odgajaju decu a da im drzava daje platu jer samo tako cemo zaustaviti pad nataliteta.
Zato sto imam cetvoro dece , sto ih skolujem i sto su dobri ucenici i studenti.Mislim da su i majke zasluzne za deciji uspeh, pa bi bilo lepo da ih se drzava seti. Ako se neko seca, ovo nam je , cvrsto obecano 2005. Da ce 2006 godine stupiti na snagu zakon po kome majke troje i vise dece dobijaju platu u iznosu od 80% od prosecne zarade. Naravno, to je bilo prazno obecanje. Te 2006. godine je na sva zvona objavljena vest o besplatnoj uzini za trece dete. Hvala im, moja deca su sada punoletna, ali se nadam da ce ostle hrabre majke uspeti da se izbore za svoj cilj.
Ponosna sam majka cetvoro dece
Dragi prijatelji,nemojte diskutovati o tome ko je koliko dece rodio i zasto je rodio,ako uslove nije imao...Budite ljudi,podrzite jedni druge...Ovakva pomoc bi svakom dobro dosla...Nazovite tu pomoc kako god zelite,"Plata majkama troje dece" ili kako god vec,nije ni bitno,samo olaksajte ljudima i toj decici zivot!!!Cak ni tu platu ne morate omoguciti,bar povecajte deciji dodatak,koji je toliko bedan,uvecajte ga da bude dostojan ove nase dece!!!Taj dodatak je zaista ogledalo ove nase drzave,pokazuje koliko smo jadni i bedni i koliko su nasa deca na poslednjem mestu!!!Pa cak i ako su oba roditelja zaposlena,gube mogucnost i na taj bedni deciji,sramota!Zato ljudi budite slozni i borite se za Vas i Vasu decu,nemojte se prepucavati,postici cete kontra efekat i onda nikom nece biti dobro...Borite se sa ovom drzavom i ovim zakonom,sloga nas mozda i moze dovesti do necega dobrog...
| This discussion has been closed. |