Majci troje dece plata iz budzeta
majka sam dvoje dece,iskreno ne planiram da radjam trece,ali bi ovaj zakon pomogao zaista mnogim zenama koje imaju troje i vise dece... I zato podrzavam do maksimuma... Nadam se da cemo uspeti
Zdravo i srecno dete moze da othrani samo zdrava i srecna porodica. Da bi porodica bila zdrava, u danasnje vreme treba i dosta novca. Novac ne pada sa neba, trazi vreme i odricanje, napustanje porodice. Majke su uvek bile stub porodice, posvecene majke. Znam sta znaci nahraniti, obuci, istusirati, oprati, a najvaznije popricati, razumeti, pomaziti jedno, a ne vise dece. Sve raditi sa strplenjem i ljubavlju. I sama sam majka troje dece. Uz stresan posao, ako ga majka troje dece i nadje, tesko moze da pruzi zagrljaj kad god to njenom cedu zatreba. Niko ne moze da zameni majku! Mislim da je najplemenitiji, najponosniji i najzahtevniji cin biti majka zdravog, srecnog i dobrog deteta. Bila bi to plemenita odluka , mala zahvalnost majkama i mali podsticaj zenama da ne zanemare porodicu i porodicne vrednosti. Bar se nadam.
majka sam troje dece,dok su deca odrastala bila samohrana i bez stalnog zaposlenja
Nemam vise posao i necu moci da to uplacujem, a zasluzila je da ima staz i neku platu.
Re:
U ovoj drzavi niko nece da zaposli ni majku koja ima jedno dete. Zasto mislite da je necije troje dece vrednije od mog jednog deteta ili da je majka sa troje dec vrednija majka od majki jednog ili dva deteta?!?
| This discussion has been closed. |