Majci troje dece plata iz budzeta
Re:
Slazem se sa vama,i sama sam majka 3 dece od 7,8 i 1 godinu....staz nikada nisam dobila,a mnogo bi mi znacio sobzirom da su nam biroi vise nego "angazovani"da nam pomognu,a o sopstvenoj potrazi za poslom je prica zali boze.Dok sam mogla radila sam a sada sa rodjenjem 3 deteta to ne mogu.Sto se plate tice i ja sam za to da treba da nam se pomogne,jeste velika zrtva za tu decu, treba im omoguciti normalan zivot a i oni stalno pricaju o podizanju nataliteta u Srbiji.Samo se nadam da ce uskoro i ispuniti to sto su obecali s obzirom da odugovlace celu stvar ili je sve to opet jos jedno"zamazivanje"ociju narodu,pred izbore.
ni od države , niti od strane firme gde radim.Smatram da se u ovoj državi samo priča o natalitetu a niko ne čini ništa ne radi da zaštiti majke.
Buahahahahah, ali vaaaaži što može!
This comment has been removed by the person who wrote it.
i ja sam za sve to...al moram da rodim jos dvoje... a do tada vas podrzavam...vas majke sa troje dece... :)
Re: Re: Zasto?
#74: majka dve cerke-zato!!! - Re: Zasto?
ja sam rodila 3,a vi koje nemate guzicu za troje to jke vas problem,i da ne moraju da mi daju platu ali neka mi obezbede normalne uslove da odgajamo decu a ne nas 7 da se guramo u kuci,gde to ima nego samo u srbiji neko ima 10 kuca nema ni kuceta ni maceta ,a neko sa decom je na ulici sramotas
| This discussion has been closed. |