Peticije.online

Neimarski Parkic

Kontaktirajte autora peticije

Gost#26 Apr 17, 2012, 21:06

Re: Re:

#25: - Re:

Ljudi nadam se da ste u pravu posto sam svojim usima cuo kako komentarisu vasu peticiju i smeju se...pritom ja sam majstor za klime i ne tice me se politika ni malo. Srecno vam bilo!

Gost#27 Apr 17, 2012, 22:02
Ovo je sramotno i nedopustivo da se kafic ili kafana nalazi na tom mestu jer to utice na ucenike osnovne skole. U evropi je zabranjeno ovarati restorane i kafice blizu skola, s obzirom da se mi priblizavamo standardima i propisima EU ne bi smelo to da se dopusti, a posebno ako imamo u vidu da su to maloletna lica. Nadam se da ce nadlezni organi preduzeti odgovarajuce mere i nece dopustiti otvaranje kafica blizu osnovne skole!
Gost#28 Apr 17, 2012, 22:44
NE DAMO PARKIC !
Gost#29 Apr 17, 2012, 23:04

Re: Re: Re:

#26: - Re: Re:

Ma samo oni nek se smeju,gnjde parazitske!!! U zivotu nisu zaradili ni jedan dinar posteno, samo zive od "ugradnje".Vidim u Zemunu i na Vozdovcu sve procvetalo.Sve je to ista bagra!!! Znaci, misevi ni rupe vam nece pomoci bilo kako da ste ofarbani.Neimar-Neimarcima!!!!!

sangel#30 Apr 18, 2012, 02:08

Re:

#23: -

OVDE SE RADI O DECI,A NE O PARTIJAMA.EJ!!!!!LJUDI!!!

Gost#31 Apr 18, 2012, 11:58
Bravo!!!!
Gost#32 Apr 18, 2012, 12:05
Ovde se radi o deci koju partije pokusavaju da zloupotrebe u izbornoj kampanji. Zasto se te iste dece nisu setili pre 2 meseca? 3? Pola godine? Zasto se ne sete obolele dece koju roditelji ne mogu da lece jer su dobili otkaze u svojim firmama!? Ostavite decu na miru i prestanite da na njima dobijate jeftine politicke poene!
Gost#33 Apr 18, 2012, 14:01
Trebalo bi potpisati peticiju i za regulisanje parkinga u okolini postojecih ugostiteljskih objekata. odnosno, pozvati Komunalnu ili Saobracajnu policiju.
SNS#34 Apr 18, 2012, 14:22

Re:

#10: - ne brinite ako SNS ce pobediti na Vracaru ovaj put.mi imamo najjci podmladak i najvise mladih se stalno uclanjuje.kada mi dodjemo uvescemo red u svaki kutak Opstine.Zato glasajte za nas!

Gost#35 Apr 18, 2012, 14:31

#34: SNS - Re:

Sve nam je jasno, vi ste vec poceli da uvodite "svoj" red!

Gost#36 Apr 18, 2012, 14:35
partijsko prepucavanje ostavite po strani ,da li smo saznali sta ce biti u parkicu i kad krecu radovi?
Gost#37 Apr 18, 2012, 14:41
zivi zid cemo da pravimo ako treba, ALI PARKIC NEDAMO.
Gost#38 Apr 18, 2012, 14:59

Re:

#37: -

Svima u ovoj Srbiji jasno je sta znace  bilo kakve "neuobicajene" aktivnosti u toku izborne kampanje. Gde ste bili svih ovih godina sa brigom o deci??! Da ste brinuli o deci ne bi svake godine strajkovali profesori !!!

Gost#39 Apr 18, 2012, 16:34

Re:

#33: -

obavezno!!!

Gost#40 Apr 18, 2012, 17:20

Ljudi su zaboravili vaznost zelenih povrsina i parkova, kao i neprocenjivu vrednost decije graje i osmeha. Nadam se da ce ova peticija potsetiti na prave vrednosti i ocuvati ovaj predivan parkic.

Gost#41 Apr 19, 2012, 02:04
bravo na akciji!!! cuvajmo nasu decu!!
Gost#42 Apr 19, 2012, 02:37
Neimarski park treba da ostane samo park. U suprotnom vraticemo se problemima iz devedesetih. Uzurpiranje "privatizovanje"javnih povrsina nelegalnim objektima, nepravilnim parkiranjem, bukom itd. Prisetimo se pucnjave vatrenim oruzijem u sred belog dana i ubistava.Izgleda da brzo zaboravljamo. Zasto zbog bahatosti i zarade pojedinca ili male grupe ljudi da se ostali trpe?
Gost#43 Apr 19, 2012, 10:56

Re:

#42: -

Slazem se, dajte da uklonimo sve splavove sa reka, i reke su 'privatizovane' na ovaj nacin! a tek svo djubre oko splavova koje toliko ruzi Beograd i unistava zivotnu sredinu, prosto podescaju na ugostiteljske objekte napravljena na sred deponija! Uklonimo splavove, ocistimo grad!

Gost#44 Apr 19, 2012, 11:04
Ja sam majka troje dece, upravo prosla kroz neimarksi parkic. Nisam videla da se zida bilo sta. A i da vam kazem, kada mrtva od obaveza, posao,kuca,troje dece... decu izvedem u parkic sta god da se tu otvori, ako se ista otvori uopste, ja se radujem! Moci cu da izvedem kao i do sada decu u park, a da ja 5 minuta kao zena sednem i odmorim od svega, uz solju kafe, ili neki kolac ako je pekara u pitanju. I mi majke imamo dusu!
Gost#45 Apr 19, 2012, 16:10

Sutra u 17:30 dolazi predsednik opstine Vracar, u park!!!! Molimo vas da se u sto vecem broju pojavite u nasem parkicu, smislite sto vise pitanja, izrazite svoje nezadovoljstvo na normalan i civilizovan nacin!!!
Gost#46 Apr 19, 2012, 18:34

Re:

Mislim ,draga gospodjo da bar na neimaru imate gde da popijete kafu,npr lamarten,imate pogled na park.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#48 Apr 19, 2012, 23:50

Re:

#44: -

gospodjo, majko troje dece, kad prolazite kroz park ako nastavite pravo naicicete na kafe Lamartine a ako se okrenete na suprotnu stranu videcete kafic voule vue... bas vam treba u parku? nemojte molim vas o majkama i dusi samo!  i da, kako znate da se otavra pekara? imate neke inside informacije????

Gost#49 Apr 19, 2012, 23:54

#46: - Re

Aha, picu kafu sa pogledom na park, a blizanci od 4 godine, i sin od 6. ce se igradti na ulici? Neka hvala, tako odgajajte svoju decu.

Gost#50 Apr 19, 2012, 23:58

#48: - Re:

Da ste postovani gospodine procitali komentare ovde ostavljene znali bi odakle mi informacija o pekari. Vas nacin razmisljanja samo mi potvrdjuje da ste jedan obican zenomrzac! Stidite se!

A ako ste promoter kafica koje pominjete, trazite da vam povecaju honorare, reklamirate ih i gde treba i gde netreba.