Neimarski Parkic
Re: Re: Re:
Ma samo oni nek se smeju,gnjde parazitske!!! U zivotu nisu zaradili ni jedan dinar posteno, samo zive od "ugradnje".Vidim u Zemunu i na Vozdovcu sve procvetalo.Sve je to ista bagra!!! Znaci, misevi ni rupe vam nece pomoci bilo kako da ste ofarbani.Neimar-Neimarcima!!!!!
Re:
#10: - ne brinite ako SNS ce pobediti na Vracaru ovaj put.mi imamo najjci podmladak i najvise mladih se stalno uclanjuje.kada mi dodjemo uvescemo red u svaki kutak Opstine.Zato glasajte za nas!
Re:
Svima u ovoj Srbiji jasno je sta znace bilo kakve "neuobicajene" aktivnosti u toku izborne kampanje. Gde ste bili svih ovih godina sa brigom o deci??! Da ste brinuli o deci ne bi svake godine strajkovali profesori !!!
Ljudi su zaboravili vaznost zelenih povrsina i parkova, kao i neprocenjivu vrednost decije graje i osmeha. Nadam se da ce ova peticija potsetiti na prave vrednosti i ocuvati ovaj predivan parkic.
Re:
Slazem se, dajte da uklonimo sve splavove sa reka, i reke su 'privatizovane' na ovaj nacin! a tek svo djubre oko splavova koje toliko ruzi Beograd i unistava zivotnu sredinu, prosto podescaju na ugostiteljske objekte napravljena na sred deponija! Uklonimo splavove, ocistimo grad!
Sutra u 17:30 dolazi predsednik opstine Vracar, u park!!!! Molimo vas da se u sto vecem broju pojavite u nasem parkicu, smislite sto vise pitanja, izrazite svoje nezadovoljstvo na normalan i civilizovan nacin!!!
Re:
Mislim ,draga gospodjo da bar na neimaru imate gde da popijete kafu,npr lamarten,imate pogled na park.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
gospodjo, majko troje dece, kad prolazite kroz park ako nastavite pravo naicicete na kafe Lamartine a ako se okrenete na suprotnu stranu videcete kafic voule vue... bas vam treba u parku? nemojte molim vas o majkama i dusi samo! i da, kako znate da se otavra pekara? imate neke inside informacije????
Re: Re:
Da ste postovani gospodine procitali komentare ovde ostavljene znali bi odakle mi informacija o pekari. Vas nacin razmisljanja samo mi potvrdjuje da ste jedan obican zenomrzac! Stidite se!
A ako ste promoter kafica koje pominjete, trazite da vam povecaju honorare, reklamirate ih i gde treba i gde netreba.
| This discussion has been closed. |
#25: - Re:
Ljudi nadam se da ste u pravu posto sam svojim usima cuo kako komentarisu vasu peticiju i smeju se...pritom ja sam majstor za klime i ne tice me se politika ni malo. Srecno vam bilo!