Odlikujte Ruske spasioce !
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ДОБИО ОБАВЕШТЕЊЕ О ПЕТИЦИЈИ !
Re:
NE, NE TRAZI SE OD SVAKOG POTPISNIKA PETICIJE !
MENI SU IZ KABINETA PREDSEDNIKA TRAZILI KAO POKRETACU PETICIJE I POSLALA SAM, TO JE NORMALNA PROCEDURA !
Re:
КОЈИМ ГОД ПИСМОМ ДА СУ ОДГОВОРИЛИ, НИЈЕ МИ ВАЖНО ! ВАЖНО ЈЕ ДА ОВА НАРОДНА ПЕТИЦИЈА УСПЕ !
ЈА САМ СВОЈЕ ПОДАТКЕ ПОСЛАЛА И ТРУДИМ СЕ ДА ШТО ВИШЕ ЉУДИ ВИДИ И ПОТПИШЕ ОВУ НАРОДНУ ПЕТИЦИЈУ !
МОЛИМ СВЕ ПОТПИСНИКЕ ДА ПРОШИРЕ ПЕТИЦИЈУ СВУДА ! ХВАЛА ВАМ !
ПОВРШНОСТ ЈЕ МАЈКА ЉУДСКЕ ГЛУПОСТИ
ПРОЧИТАЈ, ИНФОРМИШИ СЕ ПРЕ НЕГО ШТО НАПИШЕШ ГЛУПОСТ!!!
Јасмина, Хвала Вам.
Н.Д.
Cemu strah i nepotrebna pitanja?
Cinjenica je, Jasmina, da su neki POVRSNO procitali Vase obavestenje, inace ne bi komentarisali..znam da to traze samo od pokretaca, i potpuno je ispravno.
Pozdrav, uz zelju da uskoro pristigne i takvo obavestenje koje ce ispraviti nepravdu spram ruskih spasilaca i darodavaca, nase brace, koju i ovi sadasnji vlastodrsci potiskuju dajuci primat onima koji su nas 1.999.g. ubijali!!!...
Re:
Normalan je postupak da meni, kao pokretacu peticije traze podatke...! Nemam razloga da se stidim ili krijem zbog svog stava i misljenja, naprotiv ! Cinim jedino sto mogu deleci misljenje i stav skoro cele Srbije !
ps, pokrenuta je još jedna peticija sa istim zahtevom na str. gradjanska neposlušnost
Hvala na ovom saopstenju! Jedino, mislim da ste pored njihovog odgovora trebali da nam ovde postavite i tu Vasu "informaciju" koju ste uputili kabinetu predsednika.
Gordana
Re: EVO STA SAM I KAD NAPISALA !
| Jasmina Aleksic <[email protected]> |
| Поштовани Господине Председниче ! 3 поруке(а) |
| Papessa <[email protected]> | 08. јун 2014. 22.04 |
| Коме: [email protected] | |
|
| Predstavke gradjana <[email protected]> | 09. јун 2014. 12.07 |
| Коме: Papessa <[email protected]> | |
|