Odlikujte Ruske spasioce !
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ДОБИО ОБАВЕШТЕЊЕ О ПЕТИЦИЈИ !
Re:
Nista, samo sam vas obavestila o toku dogadjaja ! Mozete da podelite peticiju da je sto vise ljudi potpise !
Hvala vam !
Re:
Ivana, hvala za brigu ! Ja sam je pokrenula, ja sam i dostavila podatke ! Takav je postupak, to znam. Bitno je da ova narodna peticija uspe !
radenko
normalna je procedura ,kad se potpisuju peticije da se trazi puno ime prezime adresa broj tel i slicno.............to je nase gradjansko pravo,na istu..... nije pocinjeno nikakvo prekrsajno ili nedaj Boze krivicno delo, da bi imali razloga za brigu
Re:
Да не буде забуне ! МЕНИ СУ,као покретачу петиције тражили податке.....то је процедура и то је у реду ! Нико више не мора ништа да уради !
Pozdrav
Re:
Тако је ! Мени су тражили моје податке, ја сам и доставила ! А све вас, потписнике петиције сам обавестила да је Кабинет добио нашу петицију ! Никакви подаци потписника петиције нису потребни, само моји !
Re:
Тако је ! ЈА сам доставила моје податке и то је то ! Све потписнике петиције сам само обавестила да је наша петиција стигла до Кабинета Председника Србије !
Marija Tisma
Beograd
Мени није проблем дА ДАМ СОПСТВЕНЕ ПУМЕ ПОДАТКЕ...
Re:
Драгане, нема потребе ако сте потписали петицију ! Овом петицијом НАРОД СРБИЈЕ тражи да Руски спасиоци буду одликовани, Законски основ постоји ! Молим вас да проширите петицију да што више људи види и потпише ! Ја сам своје податке, као оснивач петиције послала, такав је протокол да би петиција ушла у процедуру !
Re:
Славице, свакако ћете, као потписник петиције бити обавештени о свему што се буде дешавало! Свима ћу послати обавештење и директно на емаил и преко ФБ група !
Поздрав !