PETICIJA: Poštedite nas predizborne kampanje
Opet:
Zato što je u najmanju ruku neukusno arčiti naš novac da biste Vi zaseli u fotelje iz kojih biste i dalje lagodno živeli na budžetu koji, opet, mi finansiramo.
Zato što ste svojim protivprirodnim ‚‚kohabitacijama" totalno obesmislili izbore, jer postizborno svako može sa svakim! I to zarad gole vlasti.
Građani nikad gladniji, bedniji, vi nikad bogatiji...
Zato što lažete. Zato što vas predizborni program ne obavezuje.
Zato što iste korumpirane nakaze gledamo već dvadeset godina, a toliko dugo ih i finansiramo. Pojeli ste ko zna koliko kilometara puteva, fabrika, bolnica, škola, stipendija talentovane dece, preko potrebnih transplatacija, neisplaćenih zarada i porodiljskih naknada.
Zato što vas je, sve od reda, J.J. Zmaj lepo opisao u onoj: Hulje lepo zbore, al' nitkovski rade.
Daleko Vam lepa kuća!
Od mene toliko.
Dobra ideja,ali,nazalost,mislim da se njima zivo jebe i da ima onoliko miliona potpisa koliko i Srba.
I,onako uz put,zasto tamo gde se upisuje drzava ne stoji samo Srbija? Sta je to Cg?
Re:
Verovatno sajt nije dugo apdejtovan. Ima toga na jos mnogo sajtova, jos smo po nekima ista drzava :P. Da je moglo da se ispravi to bi vec bilo uradjeno.
BOJKOT! - SVI SU ISTI!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: duplicate
NenadX
Нећу да потписујем петицију за непостојећу државу!
ЗАТО: јер је то дечија игра.
Нећу да потписујем ствар која не ради.
Мислите да ће их уплашити петиција??
Уместо петиције, боље да сте организовали НЕИЗЛАЗАК НА ИЗБОРЕ!
Изаћи ће вероватно само идиоти. Њих има око 5% у свакој земљи.
Остали на спавање у време избора!
Урадите нешто паметно за себе: наспавајте се у време избора!
Све остало (укључујући и ову петицију) биће глупост.
| This discussion has been closed. |