Peticija protiv zabrane hranjenja napustenih životinja
Ako vec drzava nije u mogućnosti da skloni u azil, nahrani i zbrine pse lutalice, neka ne kažnjava i ne brani ljudima koji imaju srca da ih nahrane i napoje, a pri tome nikog ne ugrožavaju, i ne remete javni red i mir !!!
Hranicu ih uvek kao i do sada a oni neka puse Q, niko mi to moje gradjansko pravo nece zabraniti..... Ta divna bica treba da zive a ne monstrumoi koji ih zlostavljaju, crknite pedercine sa vucicem.........
Zabrana je najapsurdnija totalno nelogićna odluka kojoj smisao vidi valjda samo onaj koji ju je donio. Umjesto da.se povede veci racun o napuštanju i razmnožavanju, a naposljetku od kazna za isto popravi proračun na račun bezosječajnih i za društvo nezdravih, donesena je odluka da se kazne oni koji ispravljaju zlodjela i umanjuju patnju neduznih
Зато што сматрам да животиње треба помагати.
Potpisala sam peticiju jer se ova odluka likalnih vlaSti krsi sa svim ljudskim moralnim hriscanskim postulatima koje nas uce od malena da nahranimo gladnog i napojimo zednog da je najveva sreca dijeliti sa drugim bicem tako da ovakav nenormalan potez nema uporiste u bilo cemu normalnom u zivotu
Trebao bi da bude kaznjen svako ko tu pomoc uskrati!!!!
Ne mogu da verujem da nesto ovako postoji!!!
| This discussion has been closed. |