Peticija protiv zabrane hranjenja napustenih životinja
Umesto da kažnavaju bahate imbecije i maloumnike koji ubijaju životinje i prave selfije kao da su nacionalni heroji, OVI NAZOVIMO IH "LJUDIMA" kažnjavuju one ljude koji hoće da pomognu tim životinjama.
Nisu oni krivi što nemaju mozga i srca a ni malo humanosti, tim jadnim životinjama na ovom letnjem paklu je i mala količina vode znak pažnje koju možemo da im pružimo i tome su zahvalni.
Pasa lutalica gotovo da i nema, ali ako uzmete psa onda se znaju vase obaveze, a ne kao kod nas, padne nekom vlasniku jednog momenta na pamet da psa izbaci ina ulicu i nikom nista. Sto se za tekve ne donese odredjen zakon i zasto uopste cipujemo svoje ljubimce ?
Serbia is a poor country and there is not enough money to build proper shelters for all abandoned animals. Kind people feed the animals and keep them healthy and alive especially in the summer hot days. Bringing the law where a person who feed the abandoned cats and dogs will be fined can be listed as animal cruelty and am pretty sure people who are trying to bring this law can be sued for animal cruelty. This is unheard of and it must be prevented.
.
Zivotinje
Uvijek cu brinuti o njima koliko mogu i koliko imam snage, dok sam ziva <3
Želim da se ljudi masovno izjasne i dokažu da vlast ako je vlast ne može baš svaku glupu odluku da ozakoni jer ako im ovo prođe preko noći mogu doneti odluku da isti ti komunalni policajci imaju ovlašćenja sa ljudima da rade šta hoće, ko im se ne sviđa da kažnjavaju bez razloga, da zavedu strahovladu a mi da se sklanjamo u mišju rupu, da ne živimo . Neće oni nas sprečiti da pomažemo tim plemenitim bićima ali testiraju svoje mogućnosti da donose i sprovode svakakve odluke pa tim pre treba odmah da reagujemo i damo do znanja da to ne može.
....čuo sam obrazloženje komunalne policije....da hranjenje i pojenje napuštenih životinja ugrožava gradjane ??? Bože blagi, pa zar gladne i žedne životinje nisu agresivnije od sitih ?????? Plus da objasne kako to da mace ugrozavaju bezbednost gradjana. Glup propis se može obrazlagati samo još glupljim razlogom.
| This discussion has been closed. |